Jennifer Lopez til Danmark

Jennifer Lopez til Danmark

Den amerikanske sangerinde og skuespillerinde med mere Jennifer Lopez kommer for første gang til Danmark, når hun giver koncert i Forum lørdag 3. november.
 
Jennifer Lopez er født i Brooklyn, New York i 1969. Hendes forældre, der oprindeligt stammer fra Puerto Rico, meldte hende i en tidlig alder til danse- og sangtimer, og i 1995 blev hun fast danser i tv-programmet "In Living Color". I slutningen af 90'erne fik hun flere filmroller, blandt andet i "Anaconda", og i 1999 udgav hun sit debutalbum, "Oh The 6", der rummede hitsinglerne "If You Had My Love" og "Waiting for Tonight". Førstnævnte nåede toppen af den amerikanske Billboard-hitliste og blev et massivt gennembrud for Jennifer Lopez som sangerinde.

Siden har Lopez udgivet yderligere seks album og en lang række singler, der sammenlagt har solgt mere end 55 millioner eksemplarer verden over. Hendes seneste album er "Love?" fra april 2011, et album, som har solgt over en million eksemplarer på verdensplan, om end det fik noget lunkne anmeldelser – blandt andet beskedne én stjerne af GAFFAs Sohail Hassan, der gav det prædikatet "dance og pop af den ringeste skuffe". Sideløbende har hun haft en stribe filmroller, blandt andet i "The Wedding Planner", "Monster-In-Law" og "Bordertown".

Ud over sit arbejde med sang og skuespil er Jennifer Lopez også en succesfuld forretningskvinde, der med sit brand "J.Lo" har haft stort held med at sælge parfume og tøj. Desuden er hun dommer i det populære tv-program "American Idol".
 
Sangen "On The Floor" fra hendes seneste album "Love?" har solgt over tre millioner digitale eksemplarer, hvilket gør den til hendes mest solgte single til dato. J-Lo er netop nu aktuel med den nye single, "Dance Again", hvor hun har selskab af rapperen Pitbull.
 
Ifølge koncertarrangøren ICO kan man i Forum kan man forvente at høre en perlerække af Lopez' allerstørste hits samt nyt materiale, der indeholder flere latin-rytmer end tidligere udgivelser såvel som flere elementer fra house-genren.

Se en teaser-video her

Billetsalget til koncerten begynder fredag den 25. maj klokken 10 via GAFFA Live.
 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA