Nyhed

Wild Nothing gæster København med nyt album

Jack Tatum er snart klar med et nyt album og følger op med en koncert i Pumpehuset

Den 6. november kan man endnu engang opleve Jack Tatums Wild Nothing live i Danmark. Denne gang er det Pumpehuset i København, som danner ramme, og Tatum kommer denne gang med et nyt album i bagagen – "Nocturne", som er på gaden til august.

I 2009 begyndte den dengang 19-årige studerende Jack Tatum at indspille covernumre og eget materiale under aliaset Wild Nothing. Hans version af Kate Bushs "Cloudbusting" gav opmærksomhed og i 2009 også en pladekontrakt hos Captured Tracks. Debutalbummet udkom i 2010, og i sin anmeldelse kaldte GAFFAs Simon Christensen "Gemini" for "drømmende shoegaze", sammenlignede Wild Nothing med Cocteau Twins og The Cure og skrev blandt andet:

"Det lyriske univers er naivt med fuldt overlæg, melankolsk og opgivende, men det høje guitarspil spiller eksakt samme melodi og oktav som Tatums vokal, der således fordobler naiviteten".


Til august er han så klar med opfølgeren, "Nocturne", hvorfra man lige nu kan høre førstesinglen "Shadow". Dette burde give mulighed for en gennemlytning eller to, inden den unge sanger til november kan opleves med fuldt band på Pumpehusets scene. Billetter koster 130 kroner og kan købes via GAFFA Live

Lyt til "Shadow"

ANNONCE