Nyhed

Jesper Binzer udgiver selvbiografi

D-A-D-frontmanden fortæller sin historie i ny bog

Den 4. oktober udkommer bogen "I Won't Cut My Hair", som også er titlen på en sang med det rutinerede, danske rockband D-A-D. Bogen er en selvbiografi skrevet af bandets forsanger, Jesper Binzer, der fortæller åbenhjertigt om sit liv og sin rockkarriere.

"Det er historien om store hits, endnu større pladekontrakter og vilde koncerter i ind- og udland. Men det er også historien om depression, stofmisbrug, terapi og økonomisk nedtur. Det er med andre ord en tur ind bag facaden hos en af dansk rocks store personligheder. Bogen viser hans tanker om, hvorfor karrieren er gået, som den er gået – og hvordan det kan lykkes at hive sig selv op, skabe en ny pladesucces og holde fast i den kunstneriske integritet, når alle andre havde dømt bandet ude," står der i pressemeddelelsen til bogen, der kommer på landets største og ældste forlag, Gyldendal. 

Den seneste udgivelse fra D-A-D udkom sidste efterår under navnet "DIC.NII.LAN.DAFT.ERD.ARK". Albummet fik fire stjerner i GAFFA og følgende ord med på vejen fra Michael José Gonzalez: "Overraskende vitalt 11. udspil fra de aldrende ko-punkere - drengene er tilbage i Disneyland efter mørkets frembrud, og det klæder dem!" Siden februar i år har bandet været på en længere turné, der blandt andet har lagt vej forbi NorthSide Festival, men som også har indeholdt en lang række udelandske spillejob.


Tilbage i 1997 udgav GAFFA Forlag i øvrigt D-A-D-bogen "Brændstof Til Drengedrømme", som stadig kan købes i GAFFA Shop – oven i købet på tilbud.

ANNONCE