Mark Eitzel til Danmark

Mark Eitzel til Danmark

Til januar 2013 kommer den anerkendte amerikanske sanger og sangskriver Mark Eitzel til Danmark for at spille to koncerter. Det bliver én på Huset-KBH i København den 26. januar og én på Radar i Aarhus den 27. januar.

Til de danske koncerter vil den tidligere American Music Club-sanger have følgende musikere med på scenen: Kristin Sobditch fra Little Fuzzy, Marc Capelle fra American Music Club, Jon Langmead fra Loquat og Pete Straus fra Dwarves. Bandet spiller både sange fra Mark Eitzels solorepertoire og fra American Music Clubs plader.

Mark Eitzel har siden 1982 stået i forgrunden for American Music Club, der dog var opløst i en årrække, og samtidig har han udsendt en hel del soloplader. For nylig udkom hans 12. album med titlen "Don't be a Stranger". 

Eitzel gæstede Aarhus og den nu lukkede Musikcaféen i 2009, hvor han blev anmeldt af GAFFAs John Fogde til fem ud af seks stjerner med følende ord: "Det er sjældent, man får mulighed til at opleve en sangskriver af format stå alene og optræde kun bevæbnet med en mikrofon, men det var præcis, hvad denne aften bød på, da Mark Eitzel kom en tur forbi Århus. Bakket op af pianisten Marc Capelle, der undervejs kun bidrog ganske lidt til underholdningen, stod Eitzel konstant i centrum og leverede morsomme og hudløst ærlige historier om død, sygdom, stoffer og fornægtelse mellem sange, der blev sunget med en unik indlevelse."

Huset-KBH, København den 26. januar 2013 kl. 20. Billetter kan købes via Billetto.
Radar, Aarhus den 27. januar 2013 kl. 20. Forsalg starter snarest her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA