Statens Museum for Kunst inviterer til koncert

Statens Museum for Kunst inviterer til koncert

Statens Museum For Kunst inviterer for 11. gang indenfor til Night Music Gallery. Det sker i samarbejde med Stella Polaris den 3. november fra klokken 19-00 med gratis musik og kunst.

Natgalleriet byder på fire koncerter med Christian Hjelm, Ida Gard, DJ Unkwon og IanDawn. Christian Hjelm, som er forsanger i det pt. pauseholdende danske indie-rock-band Figurines, udsendte i begyndelsen af september sin solodebut, "Før Vi Blev Lette", som indkasserede fem stjerner i GAFFA.

Ida Gard er en dansk, anmelderrost singer-songwriter, og debutalbummet fra november 2011 modtog også en fem-stjernet anmeldelse i GAFFA. Ian Dawn er den tidligere forsanger i 90'er-bandet The Dawn, som blandt andet stod bag hittet "Superman", mens DJ Unkwon spiller elektronisk musik med elementer af hiphop og r&b.

Ud over de nævnte kunstnere vil Stella Polaris' Soundsystem kæde de forskellige optrædener sammen.

I øvrigt vil der på aftenen være en kunstnerdrevet do-it-together workshop under titlen "The Wood". Den foregår hele aftenen, hvor gæster kan være med til at klippe, klistre og bygge en magisk skov. Night Music Gallery byder også på art-talks og rundvisninger den 3. november.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA