Fire nye topnavne til GAFFA-Prisen

Fire nye topnavne til GAFFA-Prisen

Der er lagt op til en helaftensforestilling med mange interessante kunstneriske konstellationer, når nogle af landets bedste bands og solister indtager scenen for at spille til GAFFA-Prisen 2012. I år er det 22. gang, at GAFFAs læsere skal kåre årets navne i musikverdenen, men kun tredje gang, at der afholdes et gallashow i forbindelse med uddelingen af de i alt 17 priser. Showet bliver afholdt på Bremen Teater i København torsdag den 6. december klokken 20.

Albumaktuelle Magtens Korridorer feat. Sys Bjerre samt dancehall-kometerne EaggerStunn og singer-songwriter Christian Hjelm er blevet føjet til programmet, og det foreløbige live-program er nu som følger: Turboweekend, Tina Dickow, Magtens Korridorer feat. Sys Bjerre, Medina & The Eclectic Moniker, Christian Hjelm og EaggerStunn. Værter for showet bliver i år Rune Tolsgaard og Esben Pretzmann, også kendt som 2/3 af Drengene fra Angora. Til det traditionelle afterparty kan man møde følgende dj's: Peter Visti, Flæsk, Rasmus Weng og Kalle B & Friends.

Det er desuden en glæde at kunne annoncere, at musiktjenesten WiMP bliver ny sponsor for GAFFA-Prisen i hele Norden. Samarbejdet bygger på en fælles kærlighed til musik og musikformidling og fokuserer blandt andet på formidling af GAFFA-Prisens musikprogram samt de nomineredes musikalske skattekammer. WiMP præsenterer den prestigefulde kategori "Årets Danske Album".

Om samarbejdet siger WiMPs talsmand Thor Martin Jensen: 

"GAFFA har i over tre årtier været garant for passioneret og troværdig musikformidling. Hos WiMP arbejder vores musikredaktion ligeledes tæt sammen med danske artister om at skabe unikke musikoplevelser. GAFFA-Prisen er en fantastisk mulighed for at hylde kunstnere, som på tværs af genrer og udtryk er med til at gøre Danmark til et pulserende musikland. Vi er beærede og spændte på at uddele prisen for "Årets Danske Album".

Samarbejdet indebærer også, at musikken fra GAFFAs univers fremover kan findes på GAFFAs egen side i WiMP, hvor brugerne kan få musikanbefalinger fra GAFFAs redaktion og følge playlister med aktuelle artister m.v.  

Afstemningen til GAFFA-Prisen begynder fredag den 2. november på gaffa.dk/prisen

Et begrænset antal billetter til showet er i salg på Billetlugen. Billetprisen er 345,- inklusive afterparty.

GAFFA-Prisen præsenteres i samarbejde med WiMP, Royal Export og TV2 Zulu.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA