Nyhed

Knivdræbte Jonas får mindesang

Den unge mands veninde har i afmagt skrevet en sang sammen musiker og musikdebattør Henrik Marstal

Tragedien, der ramte København i den forgange weekend, hvor en 21-årig mand blev knivdræbt midt på dansegulvet på diskotek Bakken i Kødbyen, har uden tvivl ramt rigtig mange mennesker og har været en af de mest omtalte historier siden drabet lørdag morgen.

Den unge mands navn var Jonas Thomsen Sekyere, og han bliver portrætteret som en yderst vellidt og handlekraftig ung mand. Den handlekraft har altid imponeret Jonas' veninde Anna Lidell, som boede dør om dør med den dræbte jurastuderende på kollegiet Regensen i København, og hun besluttede at adoptere noget af den ved hans død. Hun er til daglig en del af duoen marstal/lidell, der, foruden hende selv, består af musiker og musikdebattør Henrik Marstal, og de besluttede at skrive en hyldestsang for Jonas.

Anna Lidell udtaler til Politiken: "Jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle bearbejde min sorg, men det, jeg kan, er at skrive musik, så det har været min måde at prøve at handle på". Den smukke mindesang hedder "I Mit Hjerte Er En Rytme".


Københavns Politi har endnu ikke fundet gerningsmanden bag den tragiske hændelse og er stadig interesseret i at høre fra alle, der var til stede på diskoteket Bakken i Kødbyen omkring klokken 04.30-04.50 lørdag morgen. Henvendelse kan ske på telefonnummer 114. 

Lyt og se "I Mit Hjerte Er En Rytme" her:


ANNONCE