Nyhed

Lil’ Wayne udskyder dansk koncert

Lil’ Wayne har valgt at udskyde hele sin Europa-tour. Også koncerten i Danmark.

Rap-stjernen Lil' Wayne har valgt at omlægge sin europæiske arena tour til oktober 2013. Det betyder derfor, at hans koncert på dansk grund i TAP1 på onsdag den 13. marts er flyttet til lørdag den 26. oktober i stedet. Touren, som også kommer til at bestå af Mac Miller, skulle oprindeligt starte i Dublin, Irland den 8. marts, men er nu udskudt til efteråret for at falde sammen med udgivelsen af Lil Waynes tiende studiealbum, "I Am Not A Human Being II".

Lil' Wayne udtaler selv om beslutningen:

"Jeg omlægger min europæiske tour i forhold til udgivelsen af mit nye album, som udkommer på verdensplan den 26. marts. Jeg ønskede ikke, at hverken min tour eller album skulle blive forhastet, så på trods af mine bedste håb har jeg besluttet at udskyde touren til oktober i stedet. Jeg kan ikke takke mine europæiske fans nok for deres tålmodighed, og jeg ser frem til at optræde for dem til efteråret med Mac Miller. Jeg gør aldrig noget halvt, og jeg lover, at jeg vil medbringe en utrolig live-oplevelse."


Det var oprindeligt meningen, at også 2Chainz skulle har fulgt rapperen på tour, men da han ikke har tid i kalenderen til efteråret, bliver han udskiftet med en endnu hemmelig gæst. 

Er man forhindret i at deltage i den nye koncert, og allerede har købt billet, kan denne refunderes gennem BilletNet. 

Billetter til den nye dato kan stadig købes via samme distributør.


ANNONCE