Neil Young kommer til Danmark

Neil Young kommer til Danmark

I sidste uge skrev GAFFA om de rygter, der var opstået om, at Neil Young ville komme til Danmark, efter at songkick.com havde listet koncerten sammen med en række andre europiske koncerter. På daværende tidspunkt ville Youngs danske agentur Live Nation dog hverken be- eller afkræfte rygtet.

Men nu er det så endelig officielt. Neil Young & The Crazy Horse kommer til Danmark den 12. august og gæster Forum i København. 

Neil Young & Crazy Horse udgav sidste år det ekspansive dobbeltalbum "Psychedelic Pill", som GAFFAs anmelder Jan Opstrup Poulsen tildelte fire stjerner under overskriften "Tordenbetvingeren stener voldsomt på langstrakt udspil".

Den legendariske country/folk/rocker besøgte sidst Danmark med Crazy Horse-bandet på Roskilde Festival i 2001. Siden er det blevet til tre udsolgte besøg i Falkoner Salen, i 2008 havde Roskilde Festival igen fornøjelsen af Young med band, og senere i 2008 spillede Neil Young i Forum Horsens.

Men det er således første gang i 12 år, at Neil Young & Crazy Horse sammen skal optræde i Danmark, og danskerne kan se frem til en sand rock'n'roll-koncert i Forum til august.

Billetsalget starter den 11. marts via Billetnet. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA