Nyhed

Springsteen og Dropkick Murphys udgiver Boston-støttesange

Velgørenheds-ep støtter ofrene for bombeangrebet i Boston

Bruce Springsteen, der i tirsdags gæstede Parken og i aften spiller i Jyske Bank Boxen, og folk-punk-bandet Dropkick Murphys har udgivet en særlig velgørenheds-ep til støtte for ofrene for det nylige bombeangreb under Boston Marathon. Ep'en ved navn "Rose Tattoo: For Boston" indeholder tre Dropkick Murphys-sange, herunder en ny version af nummeret "Rose Tattoo", som Bruce Springsteen synger på, og to akustiske liveversioner af  "Jimmy Collins' Wake" og "Don't Tear Us Apart", som Dropkick Murphys selv synger. 

Dropkick Murphys kommer selv fra Boston, men inden bandet selv havde nået at tænke tanken omrking en støtte-ep, havde Bruce Springsteen allerede ringet til dem: "Bruce ringede faktisk til os allerede dagen efter bombningen og spurgte, hvad han kunne gøre for at hjælpe. Vi behøvede ikke at spørge, han var der bare," fortæller Boston-bandet til Billboard.

Bruce Springsteen har tidligere arbejdet med Dropkick Murphys på deres album "Going Out in Style", og bandet er selv store Springsteen-fans og har endda Bossens sang "Badlands" som en fast del af deres livesæt. 


Springsteen turnerer i øjeblikket med sin "Wrecking Ball Tour" og besøgte som nævnt Parken i tirsdags. GAFFAs anmelder Espen Strunk skriver følgende om koncerten: "Den festlige og folkelige Bruce giver alt hvad han har - i nogen grad på bekostning den inderlige prædikant og næsten katharsiske koncertoplevelse, som Springsteen og hans legendariske maratonshows også kan være," og konkluderer: "At betegne Bruce og hans bundsolide E Street Band anno 2013 som rockens fremtid ville være langt fra sandheden. Men de kan stadig rocke røven ud af bukserne på de fleste andre!". Læs hele den femstjernede anmeldelse her.

"Rose Tattoo: For Boston"-ep'en kan købes via amerikansk iTunes og forventes også snart at blive tilgængelig på dansk iTunes.

ANNONCE