Nyhed

Private aflyser Tivoli-koncert

Thomas Troelsens første livekoncert i mere end 10 år er udskudt - men erstatningen er fundet

Det er med stor beklagelse, at Private med Thomas Troelsen i front af tekniske årsager har set sig nødsaget til at aflyse koncerten til Fredagsrock i Tivoli nu på fredag den 7. juni. Siden meldingen kom, har Tivoli sat alt ind på at finde et alternativ til koncerten med Private og kan nu afsløre, at det i stedet bliver Kashmir, der går på scenen til Fredagsrock fredag aften i Tivoli. De danske albumaktuelle band er sprunget til med kort varsel, og koncerten i Tivoli bliver i øvrigt startskuddet til Kashmirs Danmarkstour.
 
Årsagen til Privates aflysning af koncerten i Tivoli skyldes uforudsete problemer med at færdiggøre produktionen til koncerten. Thomas Troelsen fortæller i den forbindelse:
 
"Det er rigtig ærgerligt; jeg havde glædet mig meget til koncerten og min første optræden i rigtig lang tid (mere end 10 år, red.). Men vi kommer igen på et andet tidspunkt", fortæller Thomas Troelsen.

Når Kashmir træder op på scenen i Tivoli fredag aften, vil det ske med en blanding af nye såvel som ældre sange fra deres syv album store bagkatalog. Ud over numre fra den anmelderroste plade "E.A.R.", der fik flotte anmeldelser, blandt andet fem stjerner i GAFFA, kan man også få genhør med hits fra et imponerende bagkatalog. Et katalog, der tæller hits som for eksempel "Mom in Love, Daddy in Space", "Rocket Brothers", "The Cynic", "Mouthful of Wasps" og mange flere.
 
Programchef Rune Erbs Ledet fortæller: "Det er altid utrolig ærgerligt at måtte aflyse en koncert for både artist og spillested, uanset årsagen. Heldigvis, og med en del logistisk akrobatik, har Kashmir formået at træde til i 11. time. Med garanti for optimal koncertperformance og en ny fantastisk plade i bagagen er jeg ikke bange for, at Kasper Eistrup og co. nok skal fylde Plænen og lidt til med glade Fredagsrockgængere".

Koncerten begynder klokken 22:00 og er gratis for Havens gæster.


ANNONCE