Guide: Her er weekendens bedste festerGuide: Her er weekendens bedste festerNu sætter GAFFA øget fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor du finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

Natklub rykker ud i parken

Når solen endelig skinner, og aftenerne bliver lune, er det svært at trække danskerne indendørs for at feste - så den kloge natklub rykker selvfølgelig bare festen ud under åbne himmel. Således også Culture Box, der hver fredag eftermiddag højsommeren igennem (fra fredag 12. juli og frem til midt i august) rykker både dj-pulten, baren og festen ud i græsset i Østre Anlæg fra kl. 16. Til kickoff-festen spiller Strung Fellows (du hørte dem måske på Sønder Boulevard til Distortion), Denis Horvat og AllWeDoIsThis. Der er billig bar med øl og mojitos og den slags, og når solen er gået ned, fortsætter festen naturligvis på klubben lige rundt om hjørnet (med de samme dj's bag pulten).


Hvad: Weekly Open Air – Culture Box

Hvor: Østre Anlæg ved Statens Museum for Kunst, Kbh. K. 

Hvornår: Hver fredag fra 12. juli frem til 16. august fra kl. 16 til 22

Hvordan: Facebook
Fredagsklub steger pattegris

Jolenes glade fredagsklub Fyraftensboogie går i total sommerstemning denne fredag og rykker ud på asfalten foran baren med sangria i solen og en mesterligt tilberedt helstegt pattegris (marineret i portvin og ananas, langtidsstegt til lyden af dub og serveret med coleslaw til bare en halvtredser). De faste Fyraftensboogieværter 2000F og JG sørger for beats, og festen fortsætter (indendørs) til daggry.


Hvad: Fyraftensboogie Grillfest

Hvor: Jolene, Flæsketorvet 81-85, Kbh. V.

Hvornår: Fredag 12. juli kl. 19 til 04

Hvordan: Facebook

Sukkersødt poolparty

Også det unge feststed Sukkerbageren er gået totalt i sommer-ekstase og har placeret en kæmpepool i klubbens gård og fyldt den med 17.000 liter vand og fjollede badedyr. I vanlig Sukkerbager-stil er der gratis flasker til den første pige og dreng, der hopper i vandet. Har man badetøj på ved ankomst (og intet andet), kommer man gratis ind. Bag pulten står Jay Adams og Jake Tyler.


Hvad: Pool Party på Sukkerbageren

Hvor: Sukkerbageren, Købmagergade 26E, Kbh. K.

Hvornår: Lørdag 13. juli fra kl. 21 til 05

Hvordan: Facebook

Bordtennis og damer

Endnu mere udendørs! Bordtennisbaren Dupong, hvor man kan kombinere sin bartur med et slag bordtennis (eller beerpong i kælderen) fejrer 1-års fødselsdag lørdag fra kl. 18 med en udendørs gadefest. Der er gratis Gulddamer fra Tuborg til de 100 første øltørstige, og der er også kun damer bag dj-pulten: Rita Blue, Ida Daugaard, Rikke Bronx og Ashibah.


Hvad: Dupong holder 1-års fødselsdagsfest

Hvor: Dupong, Griffenfeldsgade 52, Kbh. N.

Hvornår: Lørdag 13. juli fra kl. 18

Hvordan: Facebook
Til fest i glaskuplen

Her er en gylden festregel: Har du mulighed for at tage til fest et sted, som ikke altid er der, så gør det. Det er ofte der, de virkeligt gyldne party-øjeblikke opstår. Sådan nogle muligheder kan man gribe hen over sommeren i Aarhus, hvor havneområdet har fået besøg af den gigantiske glaskuppel Dome of Visions, der vil stå der og funkle frem til oktober. Og lørdag er der så fest i kuplen – med deephouseduoen Carbeck og Bwoy De Bhajan (som du måske hørte i opvarmningsdagene til Roskilde Festival på Apollo) bag pulten. Festen lørdag bliver den første af seks under titlen Odessa.
Hvad: Odessa #1

Hvor: Dome of Visions, Jette TiKjøbs Plads 4, Aarhus C. 

Hvornår: Lørdag 13. juli fra kl. 20

Hvordan: Facebook


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA