Guide: Her er weekendens bedste fester

Guide: Her er weekendens bedste fester

Nu sætter GAFFA øget fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!


Kulørt fest og campingvogne
Huhej, så er det allerede blevet tid til Trailerpark Festival igen – den farvestrålende kunst- og musikfestival med kulørte campingvogne fantasifuldt omdannet til kunstfærdige færger, brandbiler eller skovhytter - og tre dages koncerter på Copenhagen Skateparks asfalt. Blandt festivalens mest populære tilløbsstykker bliver lørdagens koncert med fabelagtige Turboweekend (kl. 23) og den efterfølgende koncert med Trailerpark-darlingen Vinnie Who (kl.01), men hold blandt (meget) andet også øje med Holtougs lukke-dj-sæt torsdag nat (kl. 03), solopgangs-pop-up-party fredag nat (altså lørdag morgen) kl. 04 til 06 med RAW som medvært og Beastie Responds live-sæt lørdag kl. 19.Se hele programmet her: http://trailerparkfestival.com/program

Hvad: TrailerPark 2013
Hvor: Copenhagen Skatepark, Enghavevej. Kbh. V.
Hvornår: Torsdag 1. – lørdag 3. august
Hvordan: Facebooklink


Ungdomshuset holder gallafest
Ungdomshuset på Dortheavej fylder fem år, og det fejres med fire dages fest, der kickstartes torsdags med et stort gallafolkekøkken fra kl. 18 (plads til 250 spisende, 3-retters menu til 61 kr., bestilling nødvendig på gallafraader@gmail.com) og efterfølgende barfest i Dödsmaskinen til kl. 03 (gratis entré fra 22). Fødselsdagsfesten kører fra torsdag til søndag, og hele musikprogrammet kan ses her. Herfra anbefaler vi dog lørdagen, hvor man blandt meget andet kan danse tildrum'n'bass fra CRS, temmeligt tropisk bas fra Copyflex, 69-nostalgi fra dj Bananen, balkan fra Belaj Kru og techno fra Bombe-Jesper. Indgang alle dage koster 61 kr.

Hvad: Ungdomshusets 5-års fødselsdag
Hvor: Ungdomshuset, Dortheavej 61
Hvornår: Torsdag 1. august til søndag 4. august
Hvordan: Facebooklink

 
Verdens største chillout-event kickstarter denne weekend
I sin tid startede Stella Polaris som en lille park-chillout-ting i Aarhus, der efterfølgende også rykkede til København og siden voksede eksplosivt i omfang. Nu er den populære chillout-event eksploderet i størrelse til en fem-dages tour, der besøger hele landet, og derfor må hele to weekender tages i brug. Løjerne starter denne weekend i Aalborg og Aarhus (henholdsvis fredag og lørdag), og den står som sædvanlig på intens hyggefest i græshøjde med blandt andre Nick Warren, Indians, Kalle B, Nicka, Mashti & Jean von Baden samt Lulu Rouge bag pulten.

Hvad: Stella Polaris
Hvor: Aalborg og Aarhus
Hvornår: Fredag 2. august og lørdag 3. august
Hvordan: Facebook-link

 
Klubben med det dydige navn har sex på stranden
Torsdag er Strikkeklubben tilbage for tredje gang, denne gang med surfrock og sommerhits på den musikalske menu, serveret af Ane & Mette, Bjørn & Emil Sylvester og Mette Med Piben. Fra 21 til 22.30 er der som vanligt kun adgang for the ladies, som varmer op med fritflydende Sex on the Beach, øl og snacks. Stemningen burde således være aldeles sommerhed og temmeligt langt fra dydig strikkeklub, når dørene åbner for alle kl. 22.30.

Hvad: Strikkeklubben #3
Hvor: Sway, Sct. Clemens Torv 17, Aarhus C.
Hvornår: Torsdag kl. 21 til 05
Hvordan: Facebook-link

 
Natklub fortsætter festen i parken
Også denne fredag fortsætter Culture Box' populære udendørs festeri, som kører hver fredag eftermiddag højsommeren igennem. Der er dj-pult, bar og fest i græsset i Østre Anlæg fra kl. 16. Denne fredag er et Tommy & Bekka, Leragér og Tim Andresen, der passer pulten i parken, og når klokken bliver 22, fortsætter festen på Red Box med Tim Andresen, Mike Landers og Mads Dalholt på programmet.

Hvad: Culture Box Open Air
Hvor: Østre Anlæg ved Statens Museum for Kunst, Kbh. K.
Hvornår: Fredag 2. august kl. 16 til 22
Hvordan: Facebook-link

 

OMG, Double Rainbow!
Det er, som om Aarhus lige er vågnet op af en stille sommerslummer og har besluttet sig for at fyre den af i august. Oveni Stella Polaris denne weekend er der også officiel åbning af Kakaobaren Double Rainbow på Godsbanen (som fremover har åbent hver dag fra 11 til 20), og det fejres med udendørs solhygge (basket, volley og skating plus vinyler fra kl. 16) – og fest fra mørkets frembrud med mørke choko-drikke ulmende på gryden. Lineup på to scener: Andi Müller (Trouw/DK), Lapenti (ES), Mad Midi Collective (USA/DK), Helmuth Kool (Aarhus), Privatus Crew, Spindoktor (Aarhus) og Juan Guillermo Zapata Duque (COL). Det koster 40 kr. at feste med fra kl. 23.

Hvad: Double Rainbow Opening Party
Hvor: Skovgaardsgade 3. Aarhus C.
Hvornår: Lørdag 3. august fra kl. 16
Hvordan: Facebook-link

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA