Nyhed

Se eksplosiv video fra norske Man The Machetes

Det norske rockband, som ofte bliver sammenlignet med landsmændene fra Kvelertak, har lavet ny eksplosiv video

Den norske rockscene klarer sig godt for tiden med bands som Kvelertak, der har opnået stor succes uden for hjemlandets grænser. Man The Machetes bevæger sig inden for den samme musikalske genre som Kvelertak, og de fem unge nordmænd har efterhånden også fået en del opmærksomhed i udlandet, hvor de i den kommende måned skal spille på Underworld i London.

I aften spiller Kvelertak i Amager Bio i København, hvorefter de i morgen gæster VoxHall i Aarhus, og som opvarmning kan man passende lægge øre og øjne til den nye video til Man The Machetes single "Mageplask", som du finder herunder.

Har du lyst til at opleve Kvelertak i aften eller i morgen, er der stadig billetter tilbage, som kan findes via GAFFA Live.


"Mageplask" er den første single fra Man The Machetes debutalbum "Idiokrati", der udkom tidligere i år. Genren er metalinspireret hardcore-punk 'n'roll, sproget er norsk, og bag instrumenterne finder man Morten Dischington Carlsson på guitar, Erlend Sætren på guitar, Per Chr. Holm på trommer og sidst, men ikke mindst Erik A. Larsen på bas. Christopher Iversen synger.

ANNONCE