Nyhed

Hør ny single fra Lady Gaga

Den ambitiøse pop-sangerinde har sendt en ny dance-elektro-single fra sit kommende album på gaden

Den 11. november udkommer det nye og længeventede Lady Gaga-album "Artpop", hvorfra sangerinden allerede nu har afsløret to singler, senest den nyligt offentliggjorte "Do Whay U Want", som Gaga har lavet sammen med R. Kelly. I dag har sangerinden udsendt endnu en single i form af "Venus", som du kan lytte til herunder.

Den nye single er således den tredje officielle single fra Lady Gagas kommende album "Artpop" og kommer i forlængelse af singlerne "Do What U Want" og "Applause". "Artpop" er Gagas tredje fuldlængde-album oven på "The Fame" fra 2008 og "Born This Way" fra 2011. Hun har desuden udsendt minialbummet "The Fame Monster" i 2009. Ud over samarbejdet med R. Kelly vil man på "Artpop" stifte bekendtskab med blandt andre rapperne TI, Twista og Too $hort på tracket "Jewels N' Drugs." 

Lady Gaga er ud over sit sang- og sangskrivertalent kendt for sin kunstnerisk ambitiøse stil ikke mindst i forbindelse med sine alternative kostumer. Hendes kærlighed for kunst er også kommet til udtryk på albummet "Artpop", hvortil coveret er lavet af den anerkendte New York-skulptør Jeff Koons. Coveret består af en nøgen Gaga-skulptur, der har en stor blå kugle mellem benene. I baggrunden kan man se blandede brudstykker af Sandro Botticellis klassiske 1486-maleri "Venus' fødsel", som viser gudinden Venus' opståen af havet som en fuldvoksen kvinde.


Tracklisten for "Artpop" ser således ud: 

'Aura'
'Venus'
'GUY (Girl Under You)'
'Sexxx Dreams'
'Jewels N' Drugs' (feat. TI, Too $hort, and Twista)
'Manicure'
'Do What U Want' (feat. R Kelly)
'Artpop'
'Swine'
'Donatella'
'Fashion!'
'Mary Jane Holland'
'Dope (Formerly I Wanna Be With You)'
'Gypsy'
'Applause'


ANNONCE