Pearl Jam annoncerer Europaturné

Pearl Jam annoncerer Europaturné

Pearl Jam har netop annonceret, at de i 2014 drager på Europaturne, hvor de spiller i 11 koncerter i ni forskellige lande. Desværre er Danmark ikke på listen, men det er til gengæld vores geografiske naboer Norge, Sverige og Tyskland, så der er stadig rig mulighed for at opleve de populære herrer.

Pearl Jam udgav tilbage i oktober albummet "Lightning Bolt", som med hele fem stjerner fik en flot anmeldelse af GAFFAs Michael José Gonzalez, der skrev: "Blændende lynnedslag fra de garvede Seattle-drenge."

"Lightning Bolt" er det tiende studiealbum fra bandet, der debuterede tilbage i 1991 med udgivelsen "Ten". Op igennem 90'erne etablerede Pearl Jam sig som et succesfuldt rockband og har siden holdt længere og solgt flere plader end mange af de andre kunstnere, der debuterede i samme periode og genre.

For lidt mere end et år siden spillede Pearl Jam i Forum i København, hvor de blæste benene væk under publikum og anmeldere. GAFFAs udsendte Michael José Gonzalez gav koncerten fuldt hus med seks stjerner: "Imponerende Pearl Jam viste formidabelt format i Forum med en perfekt koncert."

Tidligere i år var GAFFAs trofaste medarbejder Henrik Tuxen i New York, hvor han mødte Pearl Jam. Hele oplevelsen blev kogt ned til en reportage, som du kan læse her.  

Er du en af dem, som har lyst til at opleve Pearl Jam i en af de europæiske byer på bandets tour-liste, så kan billetter findes her.

Oversigt over Pearl Jams Europaturné i 2014:

Jun-16, Amsterdam, NL

Jun-20, Milano, IT                              

Jun-22, Trieste, IT                          

Jun-25, Wien, AT                          

Jun-26, Berlin, DE                           

Jun-28, Stockholm, SE                    

Jun-29, Oslo, NO                            

Jul-3, Gdynia, PO (festivalkoncert)                   

Jul-5, Werchter, BE (festivalkoncert)                    

Jul-8, Leeds, UK                          

Jul-11, Milton Keynes, UK               


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA