Nyhed

Oplev Hendrix' Woodstock-koncert i biffen

Nu er det muligt at opleve den legendariske koncert med bedre lyd og billede end nogensinde

I 1969 var Jimi Hendrix manden, som skulle lukke den legendariske Woodstock Festival. Mere end 30.000 mennesker ventede på, at regnen skulle stoppe, og da klokken passede 08:30 om morgenen gik Jimi på scenen og gav en koncert, som senere hen, indiskutabelt, skulle vise sig at være ét af de største øjeblikke i musikhistorien. 

På 70-års dagen for Jimi udkom en nyrestaureret udgave af de originale 16 mm optagelser fra koncert, speciallavet til biografen, hvor filmens lydspor er godkendt og gennemarbejdet af Jimi Hendrixs lydtekniker igennem hele karrieren, Eddie Kramer. Nu får du muligheden for at opleve Hendrix med sin Stratocaster i dette format og i de perfekte rammer, når MusikFilm Festivalen i København starter lørdag den 1. marts.

"Foxy Lady", "Purple Haze" og "Voodoo Child (Slight Return)" og en bajer i hånden, i biografens trygge mørke, til en omgang rock'n'roll er, hvad arrangørerne ønsker på åbningsdagen for den ni dage lange festival. På selvsamme åbningsdag vil man kunne opleve den færøske sanger og sangskriver Teitur spille et akustisk sæt, inden visningen af den interaktive film "Story Music", som handler om tilblivelsen af Teiturs seneste udspil af samme navn.


Musikfilm Festivalen startede sidste år, hvor den københavnske biograf Cinemateket inviterede indenfor til musikfilm på det store lærred for at præsentere musikdokumentaren i de allerbedste rammer, biografen. Årets festival løber af stablen lørdag den 1. marts til den 9. marts. 

Du kan se det fulde program for festivalen her, som blandt andet byder på filmusik med Nick Cave, Lamb Of God, David Bowie og Pink Floyd

 


ANNONCE