Nyhed

Se noget smukt i ny video fra Alexander Brown

Den følsomme dj udgiver musikvideo til sin aktuelle single Something Beautiful

Alexander Brown er klar med videoen til sin nyeste single "Something Beautiful", der har sangerinden Siff på vokal. Siff har tidligere sunget for Brown på sangen "Tættere På" fra 2012. "Something Beautiful" er en single fra ep'en "#Human", der også indeholder sangen "Mind Distorted", der blev gæstet af Pernille Rosendahl og Johan Wohlert, ekskæresterne bedre kendt som The Storm.

I musikvideoen til "Something Beautiful" kan man se Siff og Alexander brown traske hvileløst rundt storbyjunglens natteliv, mens ensomme dansere laver moderne pop 'n' lock og ballet i regnvejr under lys fra gadelygter. Melankolien er intakt i "Something Beautiful", men håbet er til stede, da ensomme dansere mødes til sidst i videoen.

"Det er min egen mavefornemmelse, der tæller. Ikke trends eller smagsdommere," udtaler Alexander Brown om "Something Beautiful" og om resten af numrene på "#Human".


Se videoen til "Something Beautiful" her og bedøm selv, om Alexander Brown har fulgt sin mavefornemmelse frem for trends.

ANNONCE