Nyhed

Folkeklubben tager Peter Sommer og Dreamers’ Circus med i klubben

Den danske trio har afsløret de første gæsteoptrædener til deres særlige turnéafslutning i Store Vega

Folkeklubben er i øjeblikket på en 36 koncerter lang Danmarksturné, der afsluttes på Store Vega i København, hvor trioen bringer masser af musikalske gæsteindslag. De første navne er nu offentliggjort: Peter Sommer inviteres for en stund med i klubben sammen med Stefan Kvamm og Søren Zahle. Folkeklubben har tidligere ageret opvarmning for Peter Sommer, da han turnede med "Alt Forladt", og nu gengælder den folkekære Folkeklubben altså ved at lade Peter Sommer og co. komme på scenen den 23. maj, når de afholder ""En Aften I Folkeklubben"

Foruden Peter Sommer kommer trioen Dreamers' Circus, der imponerede Folkeklubben så meget til sidste års Tønder Festival, at de straks kontaktede dem for at spørge om, de vil deltage i aftenen i Store Vega. Dreamers' Circus udgav deres debutalbum "A Little Symphony" sidste sommer, som GAFFA kvitterede for med fire ud af seks stjerner og ordene: "Hvis trioens vitterligt velspillede formidling af en nordisk folkemusiktradion skulle vise sig at blive et eftertrykkeligt hipster-hit, skal det være dem særdeles vel undt. Jeg kan dog have mine tvivl."

Billetterne til særarrangementet i Store Vega den 23. maj findes via GAFFA Live. Herunder følger datoerne for Folkeklubbens igangværende turné.


13.03 – Folkets Hus, Struer

14.03 – Skråen, Aalborg

15.03 – Thisted Musikteater


20.03 – Viften, Rødovre 

21.03 – Nysted Bio, Nysted

22.03 – Portalen, Greve


10.04 – Det Musiske Hus, Frederikshavn

11.04 – Skovsgaard Hotel, Pandrup

12.04 – Turbinen, Randers


16.04 – Drantum Forsamlingshus, Brande

17.04 – Posten, Odense

18.04 – Kulisselageret, Horsens


19.04 – Train, Aarhus

24.04 – Walthers Musikcafé, Skanderborg

25.04 – Badeanstalten, Slagelse


26.04 – MusikhuZet, Rønne

23.05 – Store Vega, København ("En Aften I Folkeklubben")

ANNONCE