Nyhed

Reggae Jam fejrer 20 års jubilæum

I august danner den lille hyggelige tyske by Bersenbrück atter rammen om det årlige overflødighedshorn af en reggaefestival

I weekenden d. 1.-3. august danner den lille hyggelige tyske by Bersenbrück i Niedersachsen atter rammen om det årlige overflødighedshorn af en reggaefestival, Reggae Jam.

I år kan festival arrangør Bernd "Sheriff" Lagemann fejre 20 års jubilæum med Reggae Jam-festivalen, der i år inviterer til reggaefest med et program, der vil få enhver reggaefans til at råbe "forward" og danse af fryd.

Igen i år vil GAFFA dække festivalen, der byder på såvel nye som gamle reggaenavne, heriblandt de sædvanlige eksklusive navne, som festivalen efterhånden er blevet kendt for at trække til Bersenbrück uden om alle andre festivaler. Som et eksempel herpå optræder i år den kendte vokaltrio The Viceroys, der blev dannet tilbage i 1967, og som blandt andet er kendt for en række eminente singler for Coxsone Dodds
Studio One. Trioen blev opløst i midten af 1980'erne, men blev kortvarigt gendannet i 2006 i forbindelse med projektet Inna De Yard.

De aldrende herrer får selskab af andre reggaeveteraner såsom Sylford Walker, Skatalites, Erol Dunkley, Prince Alla og Hopeton James. De sidste par års reggae revival er repræsenteret ved nogle af de fineste ambassadører, heriblandt Chronixx, Dre Island, Protoje, Kabaka Pyramid, Pentateuch og Raging Fyah.

Blandt de øvrige navne på festivalen skal nævnes Lady Saw, Kymani Marley, I-Octane, George Nooks, Bitty McLean og sangkvartetten L.U.S.T, men der kommer fortsat nye navne til, så tjek www.reggaejam.de for yderligere updates og billetter.

Ud over liveoptræden vil der igen i år være et særligt sound system-telt, hvor flere internationale reggaediskoteker vil spille reggae, dancehall og dub til den lyse morgen.

ANNONCE