Nyhed

Biffy Clyro udgiver Similarities - hør den her

Mon the Biff … Skotterne udgiver en solid opsamling af b-sider oven på sidste års dobbeltalbum, Opposites!

Skotske Biffy Clyro har traditionen tro udgivet et album bestående af b-sider i kølvandet på deres seneste udspil, "Opposites". Opsamlingen hedder naturligvis (!) "Similarities". Du kan høre den i WiMP og Spotify her forneden.

Det er som antydet ikke noget nyt under solen, at Simon Neil & co. følger op på et studiealbum med et nyt udspil af de samlede b-sider. Efter det roste "Only Revolutions" fra 2009, som så bandet gå i en mere poppet retning, der da også gav dem stor succes særlig i Storbritannien, udgav de efterfølgende "Lonely Revolutions" med b-siderne fra det foregående udspil. Man fornemmer et mønster - ikke kun i udgivelser, men nu også i modsvarende albumtitler.

"Opposites" fra sidste år var trioens sjette album, og det var oven i købet et dobbeltalbum, hvorfor man da også må kalde skotterne særdeles produktive, når de nu kan give os et helt album mere med sange fra den skriveperiode. GAFFAs Christian Erin-Madsen kvitterede med fire stjerner for "Opposites" under overskriften: "Eksplorative variationer charmerer detaljer ind under huden."


Hvis du er fan, kan det være værd at tjekke "Similarities" ud, for oftest er sangkvaliteten i top til trods for, at det er b-sider, vi har med at gøre. Hør albummet her i WiMP og Spotify og dan dig din egen mening: 


ANNONCE