Nyhed

Morrissey: Jeg har kræft

Den tidligere The Smiths-sanger har allerede gennemgået fire kræftbehandlinger, fortæller han

Den tidligere The Smiths-forsanger Morrissey er igen og igen i de seneste år blevet tvunget til at aflyse koncerter og hele turnéer på grund af sygdom. Til tider på grund af infektioner, men der har også været tale om både lungebetændelse og blødende mavesår. Og desværre ser det ud til, at stjernen har flere sygdomsproblemer end det. 55-årige Morrissey fortæller nemlig til den spanske avis El Mundo, at han allerede er blevet behandlet for kræft fire gange. Til El Mundo udtaler han, oversat af The Guardian:

"De har fjernet kræftfyldt væv fire gange allerede, men hvad fa'n, hvis jeg dør, dør jeg. Og hvis jeg ikke dør, dør jeg ikke. Lige nu har jeg det godt. Jeg er bevidst om, at på nogle af mine nyeste billeder ser jeg usund ud, men det er, hvad sygdom kan gøre. Jeg kommer ikke til at bekymre mig om det, jeg kan hvile, når jeg er død."

Morrissey er for tiden på Europaturné oven på udgivelsen af albummet "World Peace is None of Your Business" i juli og gæster efter planen Falconer Salen i København 9. november. Der er stadig ledige billetter via Billetlugen.

Se Morrissey anno 1983 i front for The Smiths på "This Charming Man":

 


 

 

ANNONCE