Nyhed

Hør Lorde synge Kings of Leon som 12-årig

Nu kan du høre et lydklip af Lorde som 12-årig, der giver sin version af Use Somebody

Sangerinden Lorde på bare 17 år – hun fylder 18 om to dage – viste allerede sin interesse for musik som 12-årig. Det fremgår af et klip, som hun lavede for en radiostation i New Zealand, som i øvrigt er der, hvor Lorde er opvokset. Hun kommer fra Devonport, Auckland.

I Lordes udgave af Kings of Leons "Use Somebody", bandets kendte hit fra 2008, laver hun den oprindelige rockversion til en form for folk-sang. I slutningen af klippet, efter Lorde har sunget færdig, udtaler dj'en, som i sin tid sad på radiostationen: "Ja, det er et privilegium at høre en stemme som den."

Det blev for nylig fortalt af Billboard, at Lorde sikrede sin såkaldte talentudviklingsaftale med pladeselskabet Universal, efter hun imponerede musikverdenen med sin version af Duffys "Warwick Avenue" til et talentshow på sin skole som 13-årig.


Sidste år udkom Lorde med sit debutalbum "Pure Heroine" og fik fem stjerner af GAFFAs Simon Nathanael. Førstesinglen "Royals" tog musikindustrien med storm, da den blev nummer et på New Zealands top 40 og fik førstepladsen på "Billboard Hot 100" i 2013. Det gjorde Lorde til den første newzealandske soloartist med en single, som har ligget nummer et i USA.

Singlen "Royals" gjorde også indtryk på Kings of Leon. Rockgruppens trommeslager Nathan Followill var sikker på, at den ville blive et hit, fortalte han til GAFFA, da vi interviewede bandet på Smukfest i august 2013, hvor sangen lige var udkommet. Dog misforstod Followill, hvem der stod bag nummeret.

– Jeg har lige hørt et nyt band fra New Zealand, Lorde. De har lavet en sang, der hedder "Royals". Den bliver et massivt radiohit. Husk lige, hvem der sagde det først.


Om Followill nu er klar over, at vedkommende bag nummeret er den unge sangerinde Lorde, er nok sandsynligt. Du kan læse hele interviewet med Kings Of Leon her.

Lorde har netop lagt sidste hånd på soundtracket til den næstsidste film i rækken af den populære "The Hunger Games"-filmserien, som hun har fået ansvaret for. Du kan se tracklisten for soundtracket "The Hunger Games: Mocking Jay Part 1" via nyheden her. Albummet udkommer 17. november.

Hør Lorde som 12-årige synge "Use Somebody" i klippet nedenfor:

 

ANNONCE