Nyhed

Hør radio fra Iceland Airwaves

Respekterede radioværter og dj's samles i Reykjavík for at deltage i tre dages radio-pop-up-udsendelse dedikeret til nordisk musik

Hen over tre kølige dage i Island forvandles Nordic Playlist – en webplatform for nordisk musik – til en online radiostation, hvor mere end 15 radioværter, journalister og dj's er inviteret til at dele deres passion for nordisk musik.

Radioen sendes live fra den specialdesignede Nordic Playlist Radio Bar, som en del af Iceland Airwaves Festivalens off venue-program, og streames online via linket nederst på siden. 

Festivalgæster, der deltager i den udsolgte Iceland Airwaves og andre musikfans, er inviteret til at kigge forbi baren, hvor der ud over de live radioudsendelser også præsenteres eksklusive livesessions, serveres mad og drikke samt tilbydes mobilopladere i massevis, så man ikke er på festival uden strøm på mobilen.


Det samlede program for Nordic Playlist Radio udgøres af mere end 15 erfarne og anerkendte dj's og radioværter som BBC Radio Ones Huw Stephens, NRK P3s Christine Dancke, SVT PSLs Per Sinding-Larsen og DR P6 Beats Jan Sneum. Hver især vil de præsentere særligt udarbejdede programmer, som alle bevæger sig rundt om temaet "Nordisk musik". Du kan se det fulde program her.

Redaktør på Nordic Playlist, Francine Gorman, udtaler: "Vi er meget stolte af dette tiltag, som tager 'opdagelses-elementet' af Nordic Playlist et skridt videre. Vi hylder mangfoldigheden og talenterne i Norden, gennem radioprogrammer med respekterede og dygtige radioværter, ligesom vi markerer de kunstnere og dj's, som indtil nu har været en del af Nordic Playlist."

Der er også liveoptrædener på programmet fra flere nordiske kunstnere. Islandske Ásgeir (billedet), finske Jaakko Eino Kalevi og færøske Byrta kan opleves live i Nordic Playlist Radio Bar, beliggende på hovedgaden i Reykjavík i en gammel butik, som bliver specialdesignet til anledningen. Det står en af Islands anerkendte oplevelsesdesignere, Kristin Maria Sigthorsdottir for. Hun vil også forberede anderledes nordisk mad og cocktails, som kan nydes i Pop Up Baren.


For at følge livestreamingen fra Nordic Playlist Radio Bar skal du benytte dig af dette link.

ANNONCE