Nyhed

Dansk dj leger med Hollywood-stjerne

På et nyt billede afslører den danske dj Morten Breum, at han samarbejder med en Oscar-nomineret skuespiller

Danske skuespillere har så småt påbegyndt deres indtog i den amerikanske filmbranche, men flere musikere følger også trop og forfølger den amerikanske drøm. For blot at nævne nogle er både MØ og Volbeat allerede etablerede kunstnere i det amerikanske, hvortil Lukas Graham i den nærmeste fremtid mulligvis tilstøder. Nu vil den tatoverede, langhårede og hitskabende dj Morten Breum lege med i det fine selskab. Du kan se tweetet, hvor Breum afslører sin samarbejdspartner nederst på siden.

Listen over danskere, der forsøger at erobre den amerikanske underholdningsscene er altså blevet et varmt navn rigere. Morten Brem har afsløret på sin Instagram-profil, at han skal samarbejde med den Oscarnominerede skuespillerinde og sangerinde Juliette Lewis inden for den nærmeste fremtid. Det fremgår dog ikke af udmeldingen, hvad det interessante samarbejde kommer til at udmønte sig i eller handle om.

"Frokost med den fantastiske Juliette Lewis i dag. Kan ikke vente med at vise jer, hvad vi har gang i," skriver Breum under billedet på sin Instagram-profil.


Juliette Lewis er altså ikke en frøken hvem som helst, for i 1992 blev den nu 41-årige skuespillerinde nomineret til både en Oscar og en Golden Globe for sin rolle i filmen "Cape Fear". Derudover er hun kendt for sine roller i filmene "Hvad så, Gilbert Grape?" og "Natural Born Killers" foruden engang at have haft et forhold til skuespilleren og alle kvinders mandedrøm Brad Pitt.

Juliette Lewis har også en karriere som sanger. Fra 2003-2009 var hun frontfigur i bandet Juliette & The Licks, og i 2009 udgav hun et soloalbum.

Se Breums foto herunder.


 

 

Lunch with the amazing @juliettelewis @nimakay today, can't wait to show you guy's what we're up to..

Et billede slået op af MORTEN (@mortenofficial) den


ANNONCE