Nyhed

Rival Sons til Danmark

Det amerikanske hardrock-band har annonceret koncert i Danmark til april

De californiske hårde drenge fra Rival Sons er klar til at vælte VoxHall i Aarhus den 13. april 2015. Så forbered dig på kombinationen af hårdtslående hardrock og 60'ernes samt 70'ernes rock 'n' roll til april næste år. 

Rival Sons opstod i Long Beach, Californien i 2009 på resterne af guitarist Scott Holidays band Black Summer Crush. Ud over Holiday selv var også bassist Robin Everhart samt trommeslager Michael Miley med på at starte noget nyt, og da sangeren Jay Buchanan blev lokket med, blev Rival Sons en realitet.

Gruppen albumdebuterede samme år, som de blev dannet med "Before The Fire", der nok var selvudgivet, men som fik adskillige anmelderroser og gav bandet support-jobs for giganter som AC/DC, Alice Cooper og Kid Rock. Rival Sons fik sig også en pladekontrakt med Earache Records, der stod bag udgivelsen af "Pressure & Time" fra 2011. Med det album i bagkataloget gjorde bandet sig yderligere bemærket, herunder deltog de i et show på SXSW og en turné med Evanescence.


Et afgjort gennembrud for gruppen var med deres tredje album "Head Down" fra sidste år, der både fik flotte anmeldelser og væsentlig kommerciel succes, som både førte til tv-optrædener og opvarmning for selveste Kiss. Ligeledes i 2013 besluttede bassist Robin Everhart at forlade bandet, men han blev kort efter erstattet af Dave Beste, og så var Rival Sons ellers klar til at gå i studiet og lave deres fjerde album "Great Western Valkyrie" fra i år. Billetsalget starter i morgen torsdag den 18. december klokken 10. Find billetter på VoxHalls hjemmeside. 

Forbered dig på hardrock og hør Rival Sons med nummeret "Electric Man" i nedenstående video: 


ANNONCE