Nyhed

Her er de 10 mest sete gallerier i 2014

GAFFA har samlet en top 10 over, hvilke gallerier læserne var mest interesserede i se i 2014

Året igennem har GAFFAs web været godt besøgt, og vi har nu samlet de 10 mest sete gallerier i en top 10. Hvilke gallerier der blev mest besøgt, kan du se her forneden.

Og hvad kan GAFFAs læsere li'? De ka' li' nøgenhed. Roskildes Nøgenløb er blevet godt besøgt. Ikke blot det fra i år, men også fra tidligere år. Det giver måske stof til eftertanke næste gang, at man peger fingre ad en kunstner for at optræde mere eller mindre afklædt på scenen. For det virker jo tilsyneladende, altså, hvis man gerne vil have opmærksomhed. Hvem skulle da også have troet det?

10) The Rolling Stones, Roskilde Festival, Orange Scene

Det kan være, at dette galleri mest tjener som vidnesbyrd for alle dem, der ikke var til stede, da de rullende legender indtog Orange Scene. Måske man var i tvivl om, hvorvidt de aldrende herrer stadig kunne stå oprejst? Ud fra billederne - og liveanmeldelsen - at dømme er der stadig meget ild tilbage i The Rolling Stones. 

9) Rød løber Tiësto Arive Copenhagen, Stay Hotel (Fotograf: Nanna Andreasen)

GAFFAs læsere ville med på den røde løber, da adskillige kendisser troskyldigt troppede op i pomp og pragt. Anledningen var naturligvis, at Remee havde fået den feterede dj Tiësto til at spille på Stay Hotel. 


8) Nøgenløbet Roskilde Festival 2013 (Fotograf: Henriette Frausing)

Nå da da. De nøgne, svingende lemmer på Roskilde 2013 vakte også opsigt i 2014. Det må være op til GAFFAs læsere at informere os om, hvorvidt lige netop det års nøgenløb var noget ganske særligt ... Og hvorfor?

7) Roskilde Festival Nøgenløb 2012 (Fotograf: Robert Larsson)

Og det bliver ved. Dette galleri er dog det mest sete i Norge i 2014. Så der må vi rette den ovenstående forespørgsel til læserne af GAFFA Norge.

6) Bryllup foran Orange Scene Roskilde Festival 2014 (Fotograf: Kim Matthäi Leland)

Romantikken blomstrede foran Orange Scene, da der blev afholdt bryllup. Brudeparret havde da også mødt hinanden, mens de begge arbejdede for festivalen år tilbage, og hvad er så mere passende end at blive viet, netop der, hvor kærligheden slog rod?


5) Justin Timberlake Rød Løber, Parken (Fotograf: Henriette Frausing)

Det kan godt være, at den nye konge af pop slog sig løs inde på de skrå brædder, men det GAFFAs læsere gerne ville vide, var igen, hvordan de kendte havde klædt sig på til anledningen. Man kan jo næppe dukke op i Nettopose og sæk!

4) Torben Ulrich, Lars Ulrich m.fl., Teater Haut (Fotograf: Hanne Budtz-Jørgensen)

Far og søn forenet på scenen. Kunne den gamle tennisspiller holde sin tøndebaskende søn i ørerne? Måske det var det GAFFAs læsere forsøgte at finde ud af, da klikkede dette galleri ind på 4. pladsen over mest sete gallerier i 2014.

3) Thomas Helmig 1985-2014 (Fotografer: Forskellige)

En oversigt over Thomas Helmigs karriere i billeder tildrog sig stor opmærksomhed. Helt fra 1985 frem til 2014 kunne GAFFAs læsere følge den danske popstjernes forvandling fra sprudlende stjerneskud til etableret kunstner. 


2) Miley Cyrus Forum, København (Fotograf: Morten Rygaard)

Årets skandaleprinsesse tildrog sig overskrifter på linje med Justin Bieber, men hvor sidstnævntes mest omhandlede, hvad han lavede af scenen, var Mileys overskrifter tæt knyttet til hendes sceneshow. Det virkede som om, at for hvert show hun spillede des mere afklædt blev hun, des mere vovet blev hele showets setup. Og tillykke med det! GAFFAs læsere var i den grad nysgerrig i at vide, om nu også virkeligheden levede op til overskrifterne. Når man nu ikke selv kunne være der, er det jo godt, at der er et flot galleri at klikke sig igennem. 

1) Nøgenløb Roskilde Festival 2014 (Fotograf: Kim Matthäi Leland/Simone Nygaard Madsen)

Surprise, surprise! Årets nøgenløb på Roskilde løb (selvfølgelig, fristes man til at skrive) med årets mest ivrige kliks. Det ville være synd at sige, at dette års nøgenløbsgalleri gav de øvrige års gallerier kamp til stregen, det blæste mere forbi dem. Mon ikke de modige deltagere - og de dragende blikke! - kan prise sig taknemmelige over, at løbet ikke skal løbe af stablen første juledag, hvor maveskindet er spændt godt ud efter en overdådig julemiddag?

ANNONCE