Nyhed

Guide: Her skal du feste nytårsaften

Har du styr på nytårsfesten? Find vej til de bedste muligheder, de vildeste dansegulve og de første timer af dit nye år her.

Nytårsaften med ugh i
Vil du være sikker på at kunne feste længe og lykkeligt på et hjertevarmt og fyldt dansegulv, er TIPIs nytårsfest på KB18 et fremragende bud. Dørene åbnes fem minutter i midnat, og hovednavnet er tyske Ennio, suppleret af Disfunctional Disco og Rasmus Rekyl. Hold øje med nattens visuals fra den indfløjne gæste-vj Devon Miles (som nogen måske vil huske fra festerne i Skydeklubben), og vær forvisset om, at her vil du kunne danse igennem til tomhawken er totaludmattet og alle dine indianerfjer er faldet af. 120 i forsalg, 140 i døren.

Hvad: TIPI New Year!
Hvor: KB18, Kødboderne 18, Kbh. V.
Hvornår: 31. december kl. 23.55 til 10
Hvordan: Forsalg på billetto


En god tradition på Boxen
På Culture Box er der som vanligt et kæmpe lineup af danske dj's, der skyder det nye år ind med house og techno i den sorte, røde og hvide kasse. På mainfloor: Kasper Melchior, Tine Valentin, Asmus Odsat, Ena Cosovic, Joel Alter, Mads Rehl, Pernille og Psimono. Kælderen holdes rødglødende af Leman & Dieckmann, Jean von Baden, Tim Andresen, CK Feltman, Steffen H og Palma, mens White Box er i gang fra 21 med Sniper & McCoy, Chris. Benn og Düring. God stemning garanteret, og ingen lukketid.

Hvad: New Year's Eve BANG!
Hvor: Culture Box, Kronprinsessegade 54a, Kbh. K.
Hvornår: 31. december fra kl. 21
Hvordan: Facebook-link


Hotelfesten er tilbage
Til dem, der vil have hele pakken inklusiv en hotelseng at crashe i, når festkræfterne ebber ud, er der også i år fest på Hotel Skt. Petri. Hele hotellet er booket, så det betyder 200 rum klar til de gallaklædte hotelfestaber. Festlighederne kickstartes med en femretters middag (hvis man vil med hele vejen), og lobbyen omdannes fra 22.30 til højloftet natklub med TooManyLeftHands, Lou Van og Bladtkramer bag pulten. Husk billetter i forsalg – der blev udsolgt sidste år.

Hvad: POP og Cph Finests nytårsfest på Hotel Sankt Petri
Hvor: Hotel Skt. Petri
Hvornår: 31. december fra 18.30 / 22.30
Hvordan: Info om de forskellige billettyper på cphfinest.com


Queer Art Lounge i det lille varehus
Der er helt sikkert også pailletter og iøjnefaldende gallaskrud på programmet, bare af den mere skæve slags, når Queer Art Lounge skyder nytåret ind på fantasifuld vis i Warehouse9. Miss Fish & The Drowners spiller live, og dj Gul plus Cockwhore og Macho står bag pulten.

Hvad: NewYearBall – Queer Art Lounge
Hvor: Warehouse9, Halmtorvet 11C, Kbh. V.
Hvornår. 31. december kl. 23 til 06
Hvordan: 80 kr. i døren


Llamaficeret nytår
Der er nytårsfest på den farvestrålende restaurant Llama med middag fra 18.30 (1000 kr. per kuvert). Fra 23 er dørene åbne med masser af bobler, cocktails og Mathias Mesteño bag dj-pulten til klokken 04.

Hvad: Llama New Years Eve
Hvor: Lille Kongensgade 14, Kbh. K.
Hvornår: 31. december kl. 18.30 til 04.
Hvordan: Bestil plads her


Kato på Train
Der er som vanligt nytårsfest på Train i Aarhus - i år med Kato som hovednavn. Dørene åbner halv 01, og det koster 140 i døren. "Kommer festen op i de samme omdrejninger som sidste år, så er der underholdningsgaranti til den lyse morgen", lyder det fra arrangørerne.

Hvad: Kato på Train
Hvor: Train, Toldbodgade 6, Aarhus C.
Hvornår: 1. janura fra 00.30
Hvordan: Facebook-link

ANNONCE