Nyhed

Ida Gard synger til fordel for anbragte børn

Sangerinden er blot én af flere danske kunstnere, der på søndag optræder til BørneHjælpDagens Nytårskoncert i København

Ida Gard er blandt de danske artister, der støtter Børnehjælpsdagen, når hun spiller til den velgørende Nytårskoncert i Christianskirken på søndag den 18. februar. Hun optræder sammen med Eran DD, Birthe Kjær, Lighthouse X, Cæcilie Norby og Lars Danielsson.

Koncerten støtter Børnehjælpsdagens arbejde for de anbragte børn og unge, der bor på hos en plejefamilie eller på en døgninstitution i Danmark.

"Anbragte børn har brug for ekstra omsorg og opmærksomhed, hvis deres liv skal lykkes. Formålet med nytårskoncerten er at sprede dette budskab og samtidig rejse midler til Børnehjælpsdagens vigtige arbejde for disse udsatte – og til tider "glemte" børn – i det danske samfund", fortæller Børnehjælpsdagens ambassadør, Lars Hjortshøj, der skal være konferencier under koncerten.

Læs mere om Børnehjælpsdagens Nytårskoncert på deres hjemmeside her.


Ida Gard vandt KarriereKanonen i 2008 og har siden opnået flot anmeldersucces med sine album. Det seneste, "Doors" fra 2013, modtog fire stjerner af GAFFAs musikanmelder Nanna Jenner Jensen under overskriften: "Lidt mindre Oh My Gard-effekt denne gang, men stadig bundsolid." Hun er på større Tysklandsturné i vintermånederne. Du kan læse et større interview med Gard fra 2013 i GAFFAs artikelsektion.

Hvis du vil støtte det gode formål og få en musikalsk oplevelse, er billetter i salg. De kan købes ved at klikke på linket her.

Du kan se Ida Gard i musikvideoen "Need A Break" her:

ANNONCE