Nyhed

Smukfest Copenhagen tilføjer Martin Garrix

Den hollandske kronprins af elektronisk dansemusik vil sætte gang i festen

Der er lagt op til dansefest, når Martin Garrix gæster Smukfest Copenhagen til sommer. Den 18-årige hollandske producer vil indtage Amager Strandpark med gennembrudshittet "Animals" og en stribe andre energiladninger. Smukfest løber af stablen fredag den 31. juli og den 1. august. 

Martin Garrix fik med gennembrudssinglen "Animals" fra 2013 for alvor slået sit navn fast på den internationale scene for elektronisk dansemusik. Tracket toppede de europæiske hitlister, men rejste også over Atlanten, og alene i USA har singlen solgt mere end én million eksemplarer, og den tlhørende video nærmer sig en halv milliard visninger på YouTube. For Martin Garrix er det meste af 2014 gået med at udgive ny musik og at give koncerter rundt omkring i verden. Blandt sidste års numre fra Martin Garrix var bl.a. "Helicopter" i samarbejde med Firebeatz, "Tremor" sammen med Dimitri Vegas & Like Mike, "Gold Skies" med Sander van Doorn og DVBBS og "Turn up the Speakers" sammen med Afrojack. Og så var 2014 samtidig året, hvor Martin Garrix røg op som #4 på DJ Magazines indflydelsesrige Top 100. Han er i øjeblikket aktuel med singlen "Virus". 

Hvis du vil opleve dansefesten i Amager Strandpark kan du finde billetter her. I mellemtiden kan du varme op med "Animals" her:

ANNONCE