Nyhed

Jay Kay er tilbage!

Jamiroquai-sangeren benægter at være gået på pension

I går kunne den engelske avis Daily Mirror fortælle, at Jay Kay fra Jamiroquai var træt og kedede sig, og derfor gad han ikke længere lave musik, men i stedet ville han fokusere på at flytte i helikopter og finde en kone.

Men i dag bliver hele den historie skudt ned på sangerens officielle webside, hvor der står at hele historien er forkert fra ende til anden.

Det Jay Kay åbenbart havde sagt var, at han ville tage en pause for at opdatere sit hjemmestudie og holde en pause indtil bandet skal i gang med at skrive sange til det næste album, hvilket sker senere i år.


Omkring fejlciteringen siger Jay Kay:

"Som sædvanlig var det hele forkert for at få en billig overskrift. Det eneste jeg sagde var at vi ville tage en pause for at få ommøbleret studiet, og at vi ville tage for at lave musik om nogle måneder. Jeg kvitter under ingen omstændigheder musikbranchen - nu hvor jeg er fri af min lange kontrakt med Sony BMG, har vi så mange muligheder, at vi tager os tid til at få tingene gjort rigtigt - tingene er først lige ved at blive interessante".

Så Jamiroquai-fans kan ånde lettet op, og måske allerede begynde at glæde sit til et nyt album til næste år.


ANNONCE