Nyhed

All Saints droppet af deres pladeselskab

De aldrende poptøsers comeback er dermed endt som en gedigen fiasko

Det engelske girlband All Saints gik oprindeligt i opløsning i 2001, efter to album og en stribe hits. Efter varieret succes som solokunstnere blev alle segl sat til med et comeback sidste år. Desværre er det gået pigerne knap så godt som de mandlige kolleger i Take That.

Albummet "Studio 1" udkom i november, og førstesinglen "Rock Steady" røg direkte ind som nummer 3 i England. Successen smittede imidlertid ikke af på albumsalget, og med nyhedsværdien forduftet nåede andensinglen "Chick Fit" ikke engang Top-40.

Det har nu fået de fire damers pladeselskab Parlophone til at afbryde samarbejdet med øjeblikkelig virkning. Og trods udtalelser om, at beslutningen var til alles bedste, siger kilder til Daily Mirror, at der er tale om en regulær fyring.


All Saints holder dog fanen højt i den svære tid. Shaznay har således udtalt, at gruppen på ingen måde overvejer at stoppe igen, og faktisk regner med at gå i studiet med deres tidligere producer William Orbit – der også har udøvet mirakler for Madonna – senere i år.

All Saints


ANNONCE