Nyhed

Distortion Ø er klar med det fulde program

Se hele den spækkede plakat, der nu blandt andre også byder på kendissen Elijah Wood, franske Brodinski og vanvittige Tekno Tunnel

Endelig kan Distortion løfte sløret for det fulde program til den to dages festival på Refshaleøen den 5.-6. juni: Distorion Ø. Og det er en kæmpe bunke navne, der nu er tilføjet programmet. 

Fra henholdvis USA og England får Distortion Ø blandt andre besøg af Wooden Wisdom og DJ Fitz. Wooden Wisdom består af Zach Cowie og Elijah Wood, og de to herrer giver den som dj's på et sådant niveau, at Elijah Wood for længst har bevist, at han er mere end en skuespiller, der agerer kendis-dj. Sidste år spillede Wooden Wisdom til Actionhygge - Distortions lillesøster. I år kommer gruppen altså igen og har denne gang den erfarne DJ Fitz med sig.

Distortion Ø har også inviteret franske Brodinski på besøg dette år. Han er efterhånden en velkendt del af programmet, hvilket skyldes de solide optrædender, franskmanden leverer. Brodinski arbejder både som komponist, producer, turntablist, pladeskabsejer og rapper, og som producerer er han indflueret af både fransk og amerikansk lyd. Hans nye album "Brava" fik dog kun én stjerne af GAFFAs anmelder Anders Bøgh. 


Die Vögel fra Tyskland ligger også vejen forbi Refshaleøen, og duoen vil som oftest give en lektion i, hvordan en nutidig præstation bør se ud inden for det elektroniske musiklandskab. Det indebebærer blandt andet mystiske vokaler, syrede musikalske gimmicks og legesyge undertoner.  

Der er naturligvis også blevet tilføjet noget dansk til det endelige program. Det indebærer blandt andre RubA'Dub Sundays, der unægteligt er et af de mest manifesterede og hyppigst tilbagevendende events i København. Igen i år får projektet egen scene på Distorion Ø og vil præsentere solid dansk reaggae, hip hop og dancehall i form af navnene Pharfar, Mission, Højer Øye, OKAT, JJ Wild samt kollektivet Firehouse Sound. 

Det skal også nævnes, at danske Tekno Tunnel giver koncert på Distortion Ø - også et tilbagevendende act, der leverer hård techno fra undergrunden, som med al sandsynlighed får publikum til at bevæge sig over i ekstase.  


Ud over de ovennævnte artister har Distortion Ø også sat blandt andre Simon Dokkedal, Jongpadawan, I Kicked A Cloud Once B2B Shatterhands, Pladevennerne, Fou Fou, Khalazer og Harveys Kartel på plakaten.

Du kan se det fulde program med alle de mange nyheder via Distortions officielle hjemmeside lige her. Distortion Ø løber af stablen 5.-6. juni, og du kan naturligvis finde billetter via GAFFA Live


ANNONCE