Nyhed

Videopremiere: Porcupine Tree-instruktør arbejder med dansk rockband

Celestial Son, tidligere kendt som Drone, er ude med første single fra deres kommende album, og de har fået kyndig hjælp til deres musikvideo

Den københavnske kvartet Drone udkommer med nyt album i september, men ikke som Drone. De skifter nemlig navn til Celestial Son. Du kan allerede nu få den første smagsprøve på deres progressive grungerock i den flotte musikvideo "Nothing In Excess" her forneden.

Navneskiftet til Celestial Son bliver fejret med manér. De har nemlig fået danske Lasse Hoile til at instruere musikvideoen til "Nothing In Excess". Hoile har tidligere arbejdet sammen med blandt andre de engelsk progmetal-konger Porcupine Tree, forsangeren Steven Wilson og bandet Katatonia. Han har derfor særdeles godt styr på de visuelle virkemidler, der understøtter det slagkraftige nummer fra Celestial Son.

Guitarriffet vækker minder om den slags riffage, som Tool var eksponenter for i midten af 90'erne, og forsanger Rasmus Sjøgrens vokal emmer af den amerikanske grungerock, som man til stadighed kan fange i radioen på de langstrakte amerikanske landeveje. 


Som Drone spillede Celestial Son på både Spot og senere (Off)Spot Festival i 2013, og her mødte GAFFA bandet. Bandet, der også havde deltaget i P3s KarriereKanonen, havde på daværende tidspunkt deres debutalbum ude, der blev udgivet syd for grænsen, og Rasmus Sjøgren fortalte: "Den hårde rock i Danmark er ikke så stor en genre. Vi føler, at det er på tide, at vi kommer lidt syd for grænsen."  

Du kan se hele interviewet her.

Tag godt imod Celestial Son på "Nothing In Excess" her:


ANNONCE