Nyhed

Christopher til Fed Fredag

Som et ekstra pop-bonus bliver det Citybois, der står for opvarmningen, når Christopher bliver årets sidste Fed Fredag-navn i Tivoli Friheden

Tivoli Friheden i Aarhus har løftet sløret for, hvem der bliver årets sidste navn til Fed Fredag. Det bliver pop-charmøren Christopher. Som et ekstra bonus er de meget populære Citybois blevet valgt som opvarmning. Det sker til Fed Fredag den 31. juli fra klokken 20.00.

Fra primært at henvende sig til en yngre målgruppe gik Christopher i 2014 til at blive hele Danmarks yndlingshjerteknuser, da han trådte ud af ekskæresten Medinas skygge og sikrede sig succes med hit-albummet "Told You So". Det modtog fire stjerner af GAFFAs Nanna Jenner Jensen under overskriften: "Danmark har fået sig en lille ny Justin Timberlake."

Charmetrolden har vist både humor og selvironi i blandt andet Natholdet, hvor han satte melodi til en række tweets om sig selv, hvoraf det ikke ligefrem var alle, der var lige flatterende. Hvem kan ellers synge "Jeg er sikker på, at manden han har verdens mindste pik" om sig selv og stadig få hjerter landet over til at smelte?

Tivoli Frihedens gæster kan godt glæde sig, for Christopher er i topform ud fra hans optræden på Grøn Koncert at dømme. Ved turnéstart i Kolding kvitterede GAFFAs Jens Dræby med fem stjerner under overskriften: "Nudelgarn, trussevædende falset og et funky friskt band var alt, der skulle til."

Du kan læse mere om Fed Fredag i Tivoli Friheden og finde billetter her


ANNONCE