Nyhed

Kom helt på Oh Land og Turboweekend i ny musikvideo

Videoen er optaget foran og bag scenen på årets Grøn Koncert-turné

Grøn Koncert har de sidste to år fokuseret på kunstnermøder, hvor to eller flere bands eller solister bliver sat sammen for at skabe en fælles, nytænkende koncert. Det skete i år for blandt andre Oh Land og Turboweekend, der i samme anledning indspillede en ny, fælles single, "Slow". Nu har Tuborg Musik lavet en musikvideo til sangen, som fører dig helt tæt på sangerinden og bandet – både foran og bag scenen.

– Vi har fået et kamerahold til at følge os rundt på Grøn Koncert for at fange noget af den fantastiske stemning både på scenen og bag scenen. Det er et sneak peak ind i nerver, forberedelse og forløsning. Kort sagt: Livet som turnerende musiker, fortæller Silas Bjerregaard, forsanger i Turboweekend.  

Samtidig viser videoen, hvad der kan opstå, når to kunstnere sættes sammen, og et nyt udtryk kan opstå.


– Vi vil gerne være med til at vise danskerne, hvad der sker forud for den gode oplevelse – og hvad der kan ske, når vi giver nye muligheder for livekulturen, som for eksempel de musikalske møder, Tuborg og Muskelsvindfonden inviterede til på Grøn Koncert, fortæller Malin Gardeström, senior brand manager for Tuborg. Hun uddyber: 

– Vi følger Turboweekend og Oh Land, når de står op om morgenen, spiser morgenmad og øver. Når de kører af sted i tourbussen, hænger ud backstage, klæder om, lægger makeup, og når de mødes bag scenen og samles inden, det hele kulminerer med koncerten foran tusindvis af glade publikummer.

GAFFAs Simon Nielsen var forholdsvis tilfreds med Oh Lands og Turboweekends fælles optræden, da han anmeldte dem ved Grøn Koncerts turnéstart i Kolding 16. juli og blandt andt skrev følgende: "Aftenens første stik i samspillet blev (...) allerede taget ved koncertens andet Oh Land-nummer "Son Of A Gun", der blev hjulpet på vej af Turboweekends Silas Bjerregaard. Den føromtalte overraskelse skulle udfolde sig hurtigt derefter med den dugfriske samarbejdssingle "Slow" med udgivelse selvsamme dag, hvor de harmoniske vokaler var godt sammensat, imens orkestret bag Turboweekend fandt sig godt til rette på scenen."


ANNONCE