Nyhed

Video: Kira Skov fejrer livet på ny single

I Celebrate My Life er første udspil fra det kommende album, der udkommer i oktober

Kira Skov har netop smidt første single fra sit kommende album. Singlen har fået titlen "I Celebrate My Life" og er ifølge Kira en opfordring til at huske at fejre sit liv, mens man har det. Se den tilhørende video nedenfor.

Kira Skov er lige nu at finde i Wales, Storbritannien, hvor hun arbejder på sit kommende album, der er sat til at udkomme den 16. oktober. Albummet bliver det 11. album på sangerindens musik-CV og afventer endnu at få en titel. 

Til at hjælpe sig i studiet har Kira endnu engang inviteret producer John Parish (P.J. Harvey, Eels med flere) og tekniker Paul Corkett (The Cure, Nick Cave & the Bad Seeds med flere) ind. Begge herrer har arbejdet sammen med den danske sangskriver før. Både Parish og Corkett var involveret i Kira Skovs seneste solo-album "When We Were Gentle" (2013) som blandt andet indbragte Skov to Steppeulve som årets vokalist og årets danske plade samt en femstjernet anmeldelse i GAFFA. Læs anmeldelsen her.


Kira Skov var senest album med duoen The Cabin Project alias hende og sanger, sangskriver og guitarist Marie Fisker. Parrets fælles debutalbum fra 2014 fik hele seks ud af seks stjerner i GAFFA. Læs anmeldelsen her.

Temaet for pladen bliver krig, tab og kærlighed, og inspirationen er blandt andet hentet hos store amerikanske digtere som Walt Whitman, Dylan Thomas og lowlife-litteraturens største stjerne, Charles Bukowski.


I forbindelse med udgivelsen af det endnu ubetitlede album drager Kira også på danmarksturné. Køb billetter her og se alle spillesteder nedenfor: 

12.11 Godset, Kolding

13.11 Tapperiet, Køge


14.11 Gimle, Roskilde

18.11 Lille Vega, København

19.11 Toldkammeret, Helsingør


20.11 Posten, Odense

21.11 Studenterhuset, Aalborg

26.11 Sønderborghus, Sønderborg


27.11 Nygadehuset, Aabenrå

28.11 Atlas, Aarhus

 


ANNONCE