Nyhed

Live-session-premiere: Moses: "Andreas" vil det samme

Moses: "Andreas" er klar med en flot live-udgave af deres seneste single, hvor de blandt andet får hjælp af Shaka Loveless og Jonas Rendbo

Moses: "Andreas" udgav i går deres nye single, "Ved Vi Vil Det Samme", fra deres kommende ep, "Tryghed Er Støj", der udkommer den 11. september. De følger op allerede i dag med en live-video af selvsamme nummer. Se den her forneden.

Ligesom forgængeren "Juveler", udmærker "Ved Vi Vil Det Samme" sig med et særligt lyrisk sprog, hvor gængse hverdagsagtige betragtninger går hånd i hånd med et mere rigt billedsprog. Det er utvivlsomt denne blanding, der får Moses: "Andreas" til at skille sig ud blandt de øvrige artister på den dansksprogede r'n'b/soul-scene.

Til live-udgaven af "Ved Vi Vil Det Samme", der er filmet på Odense Teater, får Moses: "Andreas" hjælp af et blæserensemble, mens prominente gæster også er at finde i baggrunden. Du kan således se soul-sangeren Jonas Rendbo i koret, mens Shaka Loveless slår sig løs på bas. 

Det er nok heller ikke helt tilfældigt, at Shaka Loveless medvirker. Han tager nemlig Moses: "Andreas" med på turné i november/december. (Se turnédatoer i bunden af denne artikel.) Han fortæller: "De har noget specielt at byde ind med, og jeg er stolt af at have dem med. Det bliver en fornøjelse at introducere dem for mit publikum."


Bag kunstnernavnet Moses: "Andreas" står sangskriver og vokalist Andreas Odbjerg samt lyddesigner og producer Moses Fiellau. Duoen mødte hinanden i hjembyen Odense i 2010, og med udgangspunkt i deres fælles passion for musik, udviklede de hurtigt et nært venskab og flyttede senere sammen

Med Shaka Loveless og Xander Linnet som medsangskrivere og Birk Nevel som co-producer har de skabt elektronisk funderet R&B-pop, hvor Andreas' fængende vokal samt jordnære tekster er omdrejningspunktet for Moses Fiellaus hyperintelligente og stramme produktioner.

Moses: "Andreas" spiller desuden releasekoncert på Beta i København den 11. september - samme dag som ep'en "Tryghed Er Støj" udkommer. De har inviteret bandet The Spy In The Mes med til at spille samme aften.

Se "Ved Vi Vil Det Samme" her: 



Shaka Loveless-turen begynder den 12. november og ser således ud:

12/11: Nordkraft, Aalborg
14/11: Train, Århus
19/11: STARS, Vordingborg
21/11: Toldkammeret, Helsingør
28/11: Store Vega, KBH
03/12: Posten, Odense
05/12: Gimle, Roskilde

ANNONCE