Nyhed

Kom til åbent hus hos Danmarks Rockmuseum i morgen

Få et smugkig ind i det endnu ikke åbnede museum

Danmarks Rockmuseum i Roskilde står til at blive åbnet om et års tid, men museet giver dig helt eksklusiv lov til at komme ind og få en smagsprøve i morgen, lørdag den 19. september klokken 13-16.

Om arrangementet fortæller museet: "Dagen byder på små smagsprøver af, hvad der er i vente på det kommende rockmuseum. Hør om udstillingerne, som er under opbygning, om museets samling (hvad er important shit for rockmuseet?), mød inspektørerne, design din egen bas, mød arkitekterne bag den spektakulære bygning,  lær hele huset at kende. Og vær med, når en gruppe unge, som museet har samarbejdet med siden foråret, præsenterer deres bud på, hvordan kulturarven kan præsenteres som important shit."

PROGRAM


Gør som Stig fra D.A.D. – design din egen bas! Få hjælp fra guitarbyggeren Denis Dalsgaard, som har bygget Stigs mange skøre basser. NB: fra 13-15

Radioscenen: Danmarks Rockmuseums unge aktivister har allieret sig med radioværten Jeppe Øvig fra Radio 24syv og sender debat, livemusik og hygge hele eftermiddagen.

Fantatoveringer er også kulturarv: Danmarks Rockmuseum har været på Copenhell for at indsamle billeder af rocktatoveringer. Se dem her!


Oplæg: Hvad er important shit? Museumsinspektør Rasmus Rosenørn lukker op for museets samlinger.

Oplæg: Den røde løber. Hør om Rockmuseet og dets udstillinger – før alle andre! Museumsinspektør Jacob Westergaard Madsen fortæller.

Oplæg:  Et nyt hus på over 2500 m2 med udstillinger, lydlaboratorium, interaktive installationer, værksteder, lys, lyd – og guldnitter! COBE-arkitekter fortæller om bygningen Rockmuseet.


Oplæg: Rockens kulturarv. Museumsinspektør Jacob Westergaard Madsen lægger op til debat.

Oplæg: Pop-op museum. Hvad er important shit for dig? Medbring en ting og en historie fra dit eget liv med musikken og del den med andre.

Museet åbner officielt i 2016 og vil huse udstillinger fra syv årtiers rock, pop og ungdomskultur.


Rabalderstræde 1, Musicon
4000 Roskilde

ANNONCE