Nyhed

Guide: Her er ugens bedste sange

Ellie Goulding, Lana Del Rey, Blaue Blume og Dúné er blandt nogle af dem, der har forsødet øregangene i denne uge

GAFFA kigger tilbage på ugen og guider her dig til ugens bedste sange. Vi har samlet dem i spillelister på WiMP og Spotify her forneden.

I denne uge fik vi endelige det længeventede tredje album fra Lana Del Rey (billedet), "Honeymoon". Det kan ikke gå listen ram forbi, at pop-noir-sangerinden er ude med nyt, og hendes "Salvatore" er med her. 

Der var også gode nyheder til fans af Dúné, de er nemlig klar med den spritnye single, "Trying To Get To You". Om Mattias Kolstrup har fundet ny inspiration ved at være med i Toppen af Poppen, kan vi ikke sige, men den nye single prøver kræfter med en mere poppet lyd end tidligere.

Ellie Goulding er også klar med nyt. Vi får "On My Mind" fra hendes kommende album, "Delirium". Goulding er desuden koncertaktuel i Forum lørdag den 5. marts.

Blaue Blume udgav sidste år ep'en "Beau & Lorette" og nu er de snart klar med deres første album i fuld længde. Forud går singlerne "Candy" og "Thinking of Roxy", som i fredags fik følgeskab af singlen "Sky". Albummet "Syzygy" udkommer den 23. oktober. Temaet for Blaue Blumes debutalbum er forelskelse.


Hør disse og mange flere lige her:


ANNONCE