Nyhed

Arcade Fire genudgiver Reflektor med seks bonusnumre

Det canadiske band genudsender album i deluxe-udgave i anledning af dokumentarfilm

På fredag, den 25. september, genudgiver Arcade Fire deres album fra 2013, "Reflektor" i en deluxeudgave. Denne udgivelse falder sammen med udgivelsen af dokumentarfilmen "Reflektor Tapes", som udkommer den 23. september. Deluxeudgaven af "Reflektor" kommer til at indeholde seks bonusnumre, blandt andet et remix af "Flashbulb Eyes". Disse numre vil også være at finde på kasettebånd, der udkommer den 16. oktober.

To af bonusnumrene – "Get Right" og Cricified Again" – er allerede blevet offentliggjort som ledsager til dokumentarfilmen og ligger tilgængelig til online streaming.

Da "Reflektor" udkom tilbage i 2013, fik albummet fire stjerner af GAFFAs anmelder. Dette blev begrundet med følgende udtalelse:


"Der er myriader af gode og uventede indfald at finde på Reflektor. Tag bare den forrygende kendis-klagesang, Flashbulb Eyes, hvor James Murphys indsats i producerstolen ikke fornægter sig, og herligt hektiske Here Comes The Night Time, der lugter lidt af et elskovsbarn af The Cures Close To Me og nogle af Talking Heads' mere eksotisk klingende indfald. Også Normal Person med sine stærkt berusende tunge guitarer og det mildest talt medrivende titelnummer er blandt de albummets stærkeste stunder".

Se sangen "Reflektor" her:


ANNONCE