Nyhed

Martin Duffy fra Primal Scream er død

I tre årtier har han spillet keyboard for bandet Primal Scream

”Han spillede keyboards på vores album, fra første til seneste. Han sluttede sig endelig til os i 1991. Martin var en helt særlig person. Han havde en kærlighed og forståelse for musik på et dybt, spirituelt niveau. Musik betød alt for ham,” har bandet Primal Scream skrevet via Instagram, hvor de fortæller, at Martin Duffy er død i en alder af 55 år.


 

Søndag faldt han i sit hjem i Brighton og døde af skaderne i hovedet.

Duffy var blot 16 år, da han sluttede sig til indierockbandet Felt, der sammen med ham har udgivet syv studiealbum, og da de stoppede karrieren, blev han en officiel del af skotske Primal Scream, hvor han forblev i over tre årtier.


LÆS OGSÅ: KLASSIKEREN: En mørk psykedelisk verden af rock, dansemusik og dub

”Et forfærdeligt chok, og vi er knuste, men vi har sådan en kærlighed omkring os. Han havde en musikalsk gave, men en endnu større en, hvad angår mennesker. Jeg elsker dig, Martin, stolt af det, du gjorde, og alt, du var,” skriver Martin Duffys bror via Twitter.

 

Desuden har Duffy spillet med The Charlatans, da de opvarmede for Oasis til den enorme Knebworth-koncert i 1997 og har også spillet med Beth Orton, Paul Weller og The Chemical Brothers.


Cool as fuck parterapi

ANNONCE