Nyhed

JULEN KOMMER TIDLIGT: Backstreet Boys udgiver nyt julealbum

De fem baggårdsdrenge prøver overraskende nok julemusikken af for første gang i næsten tre årtier

I næsten tre årtier har Nick Carter, Howie Dorough, Brian Littrell, Kevin Richardson og AJ McLean sørget for at levere massive pophits, stærke ballader og sprøde dansetrin. Og selvom der er løbet meget vand gennem åen, siden de fem medlemmer udgav deres selvbetitlede debutalbum tilbage i 1996, lader de alligevel til at være ustoppelige.

Selvom nogen måske synes, det er for tidligt til at lytte til julemusik, er popstjernerne fra Backstreet Boys klar til at tage os på en nostalgisk rejse tilbage til 90’erne – blot i en mere julet version. De har nemlig netop udgivet deres første julealbum nogensinde, som går under navnet A Very Backstreet Christmas.  

LÆS OGSÅ: KARANTÆNE-TV: Se Backstreet Boys fremføre herlig udgave af ”I Want It That Way”


 

De fem popstjerner spreder julestemningen gennem deres versioner af tidsløse juleklassikere som ”White Christmas”, ”Have Yourself A Merry Little Christmas” og ”Last Christmas”. Dog udgiver de på det nyeste udspil også tre nye originale julesange – ”Christmas in New York”, ”Together” og ”Happy Days”.


På trods af deres status som garvede herrer i musiklandskabet er Backstreet Boys i skrivende stund i gang med en omfattende verdensturné, hvor de desværre ikke lægger vejen forbi Danmark.

De besøgte dog Royal Arena i København tilbage i 2019, hvor GAFFAs anmelder var blandt publikum. Baggårdsdrengenes optræden fik fem ud af seks stjerner og en god pose rosende ord oven i:

”Backstreet Boys gav alt, en våd boybanddrøm indeholder. Tøjskift, charmerende blikke til de forreste rækker, synkron koreografi, lidt humor, lidt sexappeal og et repertoire af musik, der har dannet soundtrack til en hel generations ungdom.”


LÆS OGSÅ: Trussetyve på overbevisende nostalgitur

ANNONCE