Nyhed

Nu flytter iCloud-billederne ind på din pc

Opdatering til Windows 11 skal sikre, at du kan bruge dine billeder fra iPhone direkte på en pc

iPhone hører til blandt den mest populære og udbredte smartphone, både i Danmark og på verdensplan. Integrationen mellem iPhone og Mac er meget tæt, men det er langt fra alle iPhone-brugere, der også har investeret arven i en Mac-computer.

Det er de brugere, Microsoft nu ønsker at hjælpe med en opdatering til Windows 11s Foto-app.

Softwaregiganten er nemlig i fuld gang med at udrulle iCloud-foto-integration til Windows 11. Det gør de med en opdateret Foto-app til Windows 11, der allerede er tilgængelig, og den har muligheden for at linke et iCloud-foto-bibliotek direkte til den indbyggede Windows Foto-app.


For at den operation skal fungere, skal Windows 11-brugere, naturligvis, først opdatere deres Foto-app, og derefter installere en iCloud til Windows-app, der findes i Microsofts egen app-store. Herfra kan de så vælge, hvilke billeder eller biblioteker der automatisk kan synkroniseres ned i Foto-app’en.

Microsoft oplyser i en pressemeddelelse, at de har arbejdet tæt sammen med Apple for at få denne iCloud-integration til at fungere, og at de samtidig planlægger at bringe både Apple Musik og Apple TV til Windows 11 i form af apps.

Udover integrationen til iCloud-billeder har foto-app’en fået flere andre opdatering, blandt andet et nyt galleri, som skulle give flere forskellige måder brugerne kan se deres billeder på.


LÆS OGSÅ: Snart kan skærmen strækkes

ANNONCE