Nyhed

20 ÅRS JUBILÆUM: Ane Brun kommer til Danmark

Debutalbummets runde fødselsdag markeres med to danske koncerter til oktober

I år er det 20 år siden, norske Ane Brun udgav debutalbummet Spending Time with Morgan. Siden har Brun etableret sig som en af sit hjemlands bedst sælgende kunstnere - og høstet masser af anmelderroser undervejs.

Også her fra GAFFA, som ved flere lejligheder har drysset de maksimale seks stjerner ud over Brun, når hun har været i landet. Det var blandt andet tilfældet ved hendes koncerter på Store Vega i 2013 og '16, og da Brun besøgte NorthSide Festival i 2014.

Nu er der så atter mulighed for at opleve Brun herhjemme, når hun fejrer debutalbummets runde fødselsdag med koncerter på Store Vega i København og VoxHall i Aarhus den 25. og 26. oktober 2023. Her vil man både kunne opleve udpluk fra bagkataloget og nogle af håndplukkede covers, som Brun har spillet gennem karrieren.


Ane Brun har igennem hele sin karriere dyrket at fortolke andres numre, og 10. marts udgiver hun coveralbummet Portrayals, som byder på personlige fortolkninger af forlæg fra folk som Beyoncé, Radiohead, Sade, Nick Cave og Elvis Presley. Billetsalget til begge efterårets danske koncerter går i gang på fredag den 17. februar klokken 10.00.

Video: Se Ane Brun som imponerende solodanser

 


 

ANNONCE