Nyhed

DYREMAGI: Den britiske producer Bonobo vender tilbage til Danmark

Den Grammy-nominerede artist har tidligere spillet på Roskilde Festival og Vega

Bag Ninja Tune-artisten Bonobo findes den i dag 47-årige Simon Green fra Brighton, der i mere end 20 år har leveret organisk electronica med både sjæl, funk, house og al verdens andre musiktraditioner fra nær og fjern. Debutalbummet Animal Magic blev på GAFFA hyldet for ”sløve og støvede breakbeats, [der] blander sig med jazzede og stemningspakkede filmiske passager og [som også] krydses stedvist af enkelte vokaler”. Nu vender den garvede producer og dj tilbage til Danmark – denne gang med et dj-sæt på Store Vega 12. oktober.

Bonobo har taget sit kunstnernavn fra en lille chimpanseart, og når vi nu er ude i naturen, yder det også i en pressemeddelelse, at det at lægge ører til Bonobos produktioner ”er som at træde ind i en kulørt og meditativ særverden fuld af smukke gevækster, forunderlige væsner og glitrende vandfald”.

Debutalbummet Animal Magic fra 2000 er siden fuldt op af seks andre album samt en række ep’er og remix-plader. Det seneste album Fragments udkom i starten af 2022 og blev blandt andet nomineret til ”Best Dance/Electronic Music Album” ved årets Grammy Awards. I alt har den britiske producer været nomineret hele syv gange.


Bonobo har som nævnt tidligere gæstet Vega og spillede også på Roskilde Festival i 2017. Under sin optræden på Roskilde havde han britiske Szjerdene (der blandt andet optræder på numrene ”Transits” og ”Towers”) med som gæstevokal, og faktisk vandt et billede fra denne koncert 3. pladsen i kategorien ”Årets livefoto” til GAFFA Photo Awards 2017.

Hvis du ikke vil gå glip af de Grammy-nominerede produktioner fra britiske Bonobo, er det altså i Store Vega den 12. oktober, at det foregår. Billetsalget starter fredag den 14. juli kl. 11 via Billetlugen.

 


ANNONCE