Nyhed

ENDELIG: Mark Knopfler klar med nyt album - hør første single her

Dire Straits-veteranen giver en forsmag på første album i seks år

Tilbage i november udkom et nyt, omfattende bokssæt med Dire Straits-liveoptagelser fra 1978-1992. Nu er der så mere godt nyt til fans af bandet og dets navnkundige frontfigur Mark Knopfler.

Den i dag 74-årige guitarist og sangskriver har nemlig annonceret udgivelsen af sit første soloalbum i seks år - og samtidig delt første single, som har fået titlen "Ahead of the Game" og kan høres under artiklen. Det kommende album udkommer 12. april og hedder One Deep River.

Albummet bliver Knopflers tiende soloalbum og hans første siden Down the Road Wherever fra 2018. Hertil kommer en stribe stemningsfulde soundtrackalbum og to fællesalbum sammen med henholdsvis Chet Atkins og Emmylou Harris


Knopfler kunne senest opleves live herhjemme i sommeren 2019, hvor han optrådte i både Jyske Bank Boxen i Herning og Royal Arena i København.

Forinden havde Knopfler besøgt Danmark flere gange op gennem 10'erne - fra en koncert i Middelfart i 2010, over en opvarmningstjans for Bob Dylan i 2011 til koncerter i Forum i '13 og Tivoli i 2015.


Knopfler reduceret til hyggelig rytmeguitarist

ANNONCE