Nyhed

Nyt album og DK-koncerter fra Bob Mould

Den tidligere Hüsker Du- og Sugar-ankermand albumaktuel 25. juli. Koncerter i København og Århus 10. og 11. september.

Bob Mould startede karrieren som frontmand for post-hardcore punkbandet Hüsker Dü, der må betegnes som et af de mest indflydelsesrige amerikanske bands i 1980’erne. Siden dette bands opløsning i 1987 har han udgivet en lang række albums i henholdsvis eget navn og sammen med bandet Sugar, og nu er han så tilbage med et nyt album i eget navn.

Albummet kommer på gaden den 25. juli og har fået titlen ”Body Of Song”. Albummet beskrives i pressematerialet som en tilbagevenden til den blanding af punk og pop, som kendetegnede både Hüsker Dü og Sugar, men også hans flirt med elektronikaen fra det seneste soloalbum ”Modulate” fra 2002 skulle være at spore i musikkens understrøm.

Mould mener selv, at albummet vil appellere til både gamle og nye lyttere, og han siger videre om albummet: ”Jeg tror om noget, at folk vil finde pladen afbalanceret. Grunden til, at jeg ved det, er, at jeg har det meget bedre med mig selv og det sted, jeg befinder mig nu. I lang tid var jeg vred og kontrær, men det har jeg ladet fare. Fordi livet er kort, og det ved jeg nu. Min balance skinner igennem på albummet”.


Bob Mould er også koncertaktuel herhjemme i Amager Bio 10. september og dagen efter på VoxHall i Århus. Billetsalget starter 6. juni på Billetnet.

ANNONCE