Nyhed

Bo Sundström lagt for had i Danmark

Den tidligere frontmand i Bo Kaspers Orkester er blevet offer for en lang række truende hademails efter at have kaldt prins Joachim for ”et svin”

Den tidligere frontmand for Bo Kaspers Orkester, Bo Sundström, er efter udgivelsen af sit første soloalbum, “Skåne”, faldet i unåde blandt en del af de danske lyttere. Uviljen har ifølge eb.dk baggrund i teksten til nummeret ”Danmark”, hvor et tekststykke møntet på prins Joachim betegner denne som ”et svin”. Teksten lyder som følger:

”Jeg tror, at han er et rigtigt svin,
gemmer sig i aristokratiet,
lader blot som om at han er fin”.

Nummeret, der ifølge flere Bo Sundström-interviews er en skildring af Joachim og Alexandras skilsmisse (sangen nævner dog ikke navne), har resulteret i en lang række af hademails fra rasende danskere, der ifølge den svenske avis Expressen blandt andet truer den svenske sanger med en korporlig afstraffelse, når denne næste gang sætter fod i Danmark.


Sundström spiller torsdag i Lille Vega i København og har ifølge den svenske avis ikke tænkt sig at aflyse, så de mere frisindede eller ikke-royalistiske fans kan stadig se frem til koncerten med ro i sindet, hvis ikke de da er blevet nervøse for at komme i klemme mellem sangeren og en rabiat royalist.

ANNONCE