Nyhed

Racetrack Babies forærer ny single væk

”The Messenger” kan fås gratis i pladebutikker fra slutningen af denne uge

Den danske støjrock/pop-gruppe Racetrack Babies udsender, som tidligere omtalt på GAFFA.dk, deres tredje album ”Summer Salt Santiago” 7. august. Men allerede fra slutningen af denne uge kan du finde singleforløberen ”The Messenger” i en pladebutik nær dig – oven i købet ganske gratis. Racetrack Babies har nemlig besluttet sig for at forære singlen væk som en lille sommergave – og de forsikrer, at de ikke har fået solstik. Forklaringen er følgende, fortæller sanger, guitarist og sangskriver Hans Christian Wayne:

– Vi har arbejdet pissehårdt, og det har kostet knapper at få en superlækker lyd frem på vores album, og vi synes, det er synd i disse mp3-tider, hvis folk skal nøjes med at høre musikken i mp3-format. Derfor vil vi gerne give folk muligheden for at høre vores musik i en ordentlig kvalitet, så de kan nyde den gode lyd og tjekke coverarten ud. Så værsgo!

Singlen består ud over ”The Messenger” af de to numre ”The Believer” og ”Fiesta”, der kun findes på singlen og ikke på det nye album.


Du kan også gå ind på Racetrack Babies hjemmeside og registrere dig til at få tilsendt singlen.

”Summer Salt Santiago” er i øvrigt ligesom forgængeren ”The End.” mikset af amerikanske John Agnello, der har arbejdet med så store navne som Dinosaur Jr., Madrugada og senest Sonic Youth, hvis nye album ”Rather Ripped” han har co-produceret.

Du kan allerede nu høre smagsprøver fra det nye album på Racetrack Babies' MySpace-side.


Bestil Racetrack Babies-singlen her

Racetrack Babies' MySpace-side


ANNONCE